Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Политическа Партия - ГЕРБ  (Прочетена 21942 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #330 -: (Понеделник) 20 Февруари 2017, 10:24 »

Летище Видин продадено тайно и на безценица от правителството на Борисов-2

автор: bogolubie
 http://www.vidin-online.com/ot-poshtata/letishte-vidin-prodadeno-tayno-i-na-beztsenitsa-ot-pravitelstvoto-na-borisov-2

Летище Видин продадено тайно и на безценица от правителството на Борисов-2
Новини   - От пощата

СРЯДА, 17 ФЕВРУАРИ 2016 20:08НАПИСАНО ОТ IVAILOЕ-мейлПечатПДФ
 

 

Летище Видин продадено тайно и на безценица от правителството на Борисов-2
Най-апетитните 12 дка от летище Видин, заедно с масивни сгради с обща застроена площ 3 895 кв.м, (няма грешка - три хиляди осемстотин деветдесет и пет квадратни метра) са били продадени от правителството Борисов-2. Това е станало през декември 2014 г. само за 162 хил.лв., т.е. на цената на един голям апартамент в София. Новият собственик е фирма "Катерина", собственост на Лилия Гривова.
Народните представители Михаил Миков и Филип Попов са задали актуален въпрос и чакат устен отговор в пленарна зала от транспортния министър Ивайло Московски.
Отговор трябва да дадат и свързаните с Видин трима депутати от управляващата коалиция Владимир Тошев (ГЕРБ), Вили Лилков (Реформаторски блок) и Иван Иванов (АБВ). Защото не са невинни!
Ваня Ставрева
Активен

bojinkata
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 442

« Отговор #331 -: (Понеделник) 20 Февруари 2017, 17:48 »

Някой от евро-гейовете беше казал, че до 40 г. България няма да съществува.
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #332 -: (Понеделник) 20 Февруари 2017, 23:02 »

Някой от евро-гейовете беше казал, че до 40 г. България няма да съществува.


Йоханес Хан: „Българите нямат нужда от държава“ и "България след българите", Автор: zahariada

автор: grigorsimov

През втората половина на април 2013 г. в Брюксел е проведена особена конференция. На нея кратък доклад изнася комисарят по регионалната политика Йоханес Хан. Заглавието на доклада е кратко като команда за залп на екзекуторски взвод: “България след българите”.Йоханес Хан: „Българите нямат нужда от държава“
Публикувано на 15.02.2017  в България


В официалната сигнатура за изявите на г-н Хан и в деловодните дневници на ЕС на немски език е останало само заглавието “Probleme der Bevolkerungspolitik in der Europaischen Union – Bericht fon Johannes Hahn “Bulgarien nach dem Bulgaren“ april, 2013”. Самият доклад е прибран в “архив”. Преведено, заглавието означава: “България след българите. Доклад, изнесен на конференцията “Проблеми на демографската политика в ЕС”.
Преводът на доклада на г-н Хан е направен на 23 април. Направен е отговорно и професионално. Няма съмнение, че и в Министерството на външните работи, и в Министерския съвет, и при президента съществуват и оригиналът, и неговият превод. Големият въпрос е защо един съдбовен за България документ продължава да бъде скриван от българската общественост?

И тогава, през април 2013 г., както и сега, България е в предизборна треска. Междувременно обаче бяха проведени и избори за Европейски парламент, и предсрочни парламентарни избори, и избори за местни органи на властта.

На кого служат институциите на българската държава, та са безмълвни и безучастни, когато чакали и хиени, уж цивилизационни роднини на Балкански лъв, се опитват да разпределят земята му, като нови ловни територии?

След като отнеха хляба на целия народ, след като ни оставиха голи, боси и безоръжни, и почти източиха младата ни кръв чрез принудително гурбетчийство, подражателско потребителство и грантов нихилизъм, сега ни изкарват виновни за всички беди, които като марокански скакалци ни наскачаха.

Каква неоколониална наглост и цинизъм, обвити в шоколадовата глазура на евробюрократична загриженост и неолиберално двуличие. Но и какво унизително раболепие на уж националните ни водачи.

Публикуваме текста на доклада на г-н Хан, без да характеризираме нито неговите констатации, нито изводите, които той е направил.

Нека читателят сам прецени доколко тези въпроси го засягат и доколко би трябвало да тревожат избраниците, които управляват страната ни. Нашата надежда е народът ни все пак да си отвори очите за бездната, която е пред краката ни.

Някога Дядо Славейков горчиво проплакал:
“С клечки съм му отварял очите на този народ”.

След него непрежалимият Николай Хайтов ги повтори с не по-малка горест.

Ако не друго, надяваме се поне, че колегите от българските медии няма да останат безразлични и ще прибавят и своята тревога към нашата, за да бъдат огласени тезите за България и нейното бъдеще.

Нашите сили засега не стигат за повече.

В тази връзка публикуваме и тревожния анализа на проф. Орлин Загоров за подмяната на истинските европейски ценности.

Тези за съдбата на България

(* Заглавието е на редакцията)


• Доклад, изнесен на конференцията „Проблеми на демографската политика в Европейския съюз“

Йоханес ХАН

Уважаеми дами и господа, колеги,

Знам, че това, което ще изложа пред вас, ще засегне особено болезнено българските ни колеги, но ние няма как да си закрием очите пред действителността, такава, каквато е, ако искаме Европейският съюз да оцелее и да се радва на едно сигурно и стабилно бъдеще. Дълго търсих точното заглавие на този документ и най-накрая се спрях на “България след българите”, като предупреждение, че ако не вземем необходимите мерки, не след дълго можем да се сблъскаме с подобен доклад, но вече със заглавие “Европа след европейците”. За какво става въпрос?

Всички вие знаете, че наскоро приехме Република България за член на Европейския съюз, но малцина сте наясно, че нейното население се топи с огромна скорост. Във времена, когато усилено се говори за пренаселеността на света като цяло, за недостига от ресурси, необходими за задоволяването нуждите на човечеството, България представлява едно, меко казано, странно изключение. За съжаление това изключение се намира в границите на Европейския съюз и ние трябва много внимателно да изследваме демографските процеси, протичащи в тази държава, и да си направим необходимите изводи. Ще ви го кажа директно – до четиридесет години България ще изчезне, българите ще изчезнат като народ, и този процес е необратим. Ние не можем да го спрем, но можем да се поучим от него.

Уникалното е, че изчезването на българите се дължи не на война, бедствия, епидемия или геноцид, а на изцяло икономически, политически и социални особености в тяхната народопсихология. Българите, по това, което наблюдаваме, се характеризират като изключителни егоисти и индивидуалисти, така да се каже самотни търсачи на лично щастие. (Удебеленият от мен текст, е типичен пример за еврейска наглост и лицемерие, когато /както винаги/ евреите прехвърлят вината за сатанинските си престъпления, върху жертвите!! Защото всичко което се правеше или не се правеше в България, по времето на т.н. демократичен преход, се вършеше и се върши, под тоталния диктат и надзор, от Запад! Григор Симов). Това е силно изразено в техните политици и бизнесмени. Те са (хвалени и препоръчвани от Запада) крайни демагози и популисти, целящи да се доберат до властта, за да могат да се отдадат на корупция и да разпродадат богатствата на държавата срещу някакъв процент. В стремежа си към бързо забогатяване те надвишиха многократно позволената скорост, изстисквайки безмилостно силите, живота и здравето на своите съграждани. В резултат получиха едно болно, застаряващо население, а младата част от българите преобладаващо свързват щастието с възможността да емигрират и да се устроят в друга държава. В резултат на това населението на България през последните 23 години е намаляло с 1 600 000 души и не се вижда начин този процес да бъде спрян.

Почти всички можещи и знаещи българи търсят начин да емигрират, а и не само те, хората от малцинствата също. България за последните години е загубила близо 260 000 жени в детеродна възраст. В страната живеят предимно пенсионери, които нямат нито силите, нито възможността да се противопоставят решително на пагубната политика на своите управници. Оказа се, че българите не могат да излъчат от средите си хора, които наистина да милеят за държавата и бъдещето на нейните граждани. Процесите в България не биха могли да бъдат обърнати дори и по насилствен, революционен път, просто защото липсва необходимото количество млади, мислещи хора. Те предпочитат емиграцията. Българите изчезват поради загубата на вяра в собствените си възможности и значимост, те губят желание за живот, не виждат смисъл, обзети са от стрес, страх и апатия. Но моята цел не беше да ви разкривам причините, довели до това обезлюдяване, а да погледнем как този уникален случай оказва влияние върху Европейския съюз.

И така, да повторя: в лицето на България ние имаме територия в рамките на Европейския съюз, която стремително се обезлюдява. Територия, която е стратегическа не само от геополитическа гледна точка, но и от климатична. Защото изследванията сочат, че въпреки глобалните промени на климата, които се очакват, територията на България ще представлява едно уютно място за живеене, слабо засегнато от промените, в сравнение с останалите части на съюза. Тук искам да предупредя, че едно такова обезлюдяване няма да остане незабелязано от другите глобални сили и тази територия надали ще остане за дълго ненаселена, особено като се има предвид стремглавото нарастване на населението на Земята. През отминалия месец, в. “Милиет” публикува скандална карта на “Нова Турция”, където една голяма част от територията на България, която вече е територия от Европейския съюз, е обозначена като турска. Убеден съм, че подобно действие нямаше да бъде възможно, ако нямаше демографска криза в България. Все повече руснаци (предимно евреи!) си купуват имоти на територията на България, което също е обезпокоителен знак за нас.

И не на последно място, нашите партньори от САЩ преди време открито обявиха, че ромите са бъдещето на България и усилено работят с този етнос, който е с предимно младежки състав, като не е тайна, че по този начин си гарантират, че бъдещото население на тази територия ще бъде настроено проамерикански и ще защитава техните интереси на Балканите.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://grigorsimov.blog.bg/politika/2017/02/20/iohanes-han-bylgarite-niamat-nujda-ot-dyrjava-i-quot-bylgari.1511012
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #333 -: (Четвъртък) 02 Март 2017, 10:20 »

Нищо ново под слънцето, това е „демокрацията“! ДИМИТЪР ДИМОВ – „ТЮТЮН“: „Над околийския началник стоеше областният, над областния – министъра, над министъра – правителството, а над правителството – мафията – невидима, всемогъща и безчовечна!“
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #334 -: (Четвъртък) 09 Март 2017, 21:51 »

От последните минути! БРЮКСЕЛ УНИЗИ БЪЛГАРИЯ! Ген. Радев Скочи срещу ГЕНОЦИДА на ЕС! Борисов Мълчи Виновно! Виж Тук:

Автор: tempis75
Автор: zahariada
 
От последните минути! БРЮКСЕЛ УНИЗИ БЪЛГАРИЯ! Ген. Радев Скочи срещу ГЕНОЦИДА на ЕС! Борисов Мълчи Виновно!

Бойко Борисов се обяви плахо и предизборно срещу издевателствата на големите европейски концерни, които ни карат да ядем боклуци, но не посмя и дума да обели против огромното унижение, на което приятелчетата му от Брюксел ни подложиха тази седмица.

В понеделник ЕС официално обяви България за бавноразвиваща се страна. И ни постави на последно място във втората категория на изоставащите страни от икономическия си план за развитие „Европа на две скорости“. А ни постави там, вероятно поради липса на трета група, където ни е баш мястото.

Другите страни-двойкаджии като Полша, Чехия, Унгария и Гърция скочиха като опарени, само от България се проточи една дълга тягостна тишина. Оглушителна и унизителна.

Единствено президентът ген. Радев категорично и с достойнство заяви, че сме пълноправен член на ЕС и никой няма право да ни категоризира и така да ни поставя в неизгодна и унизителна позиция. Той и служебното ни правителство твърдо скочиха срещу решението на богатите страни. Утре Радев заминава за Брюксел на срещата на евролидерите, където ще се обяви твърдо против идеята „Европа на две скорости“.

Заминаването му съвпада със заседанието на 9 и 10 март в Брюксел на Европейския съвет, където страната ни ще бъде представлявана от президента Румен Радев, съобщиха от Министерския съвет. В рамките на съвета ще се проведе и среща на правителствени ръководители, където ще се нищи съдбата на изоставащите икономически страни.

От Президенството заявиха, че България е твърдо против диференциране на страните на бедни и богати, развиващи се и по-слабо развиващи се, а е за интеграцията и цялостното развитие на ЕС, но заедно, а не фрагментирано.

В същото време Борисов мълчи.

Мълчи, защото няма полезен ход, и дори съветниците му не знаят какви думи да му напишат да каже.

Защото 9 години Бай Х*й правеше чупки в кръста пред Брюксел, кланяше се на силните там и приемаше безропотно всяко тяхно решение, без дори да се замисли какви пагубни последици ще има то за България.

Безропотно приехме ЕС-борбата с кривите краставици и в резултат на това ликвидирахме земеделието си.

Ощастливихме кокошките и прасетата си, в резултат на което яйцата в магазините ни станаха полски, а месото ни идваше директно от военния резерв на богатите ЕС държави.

Пак по заповед на Брюксел безмълвно спряхме да доим кравите си и… българското мляко изчезна! А заедно с него и цялото ни животновъдство.

Наредиха ни да спрем „Южен поток“ и Борисов тутакси го спря, вследствие на което станахме васали на всички производители на газ.

Тропнаха ни за АЕЦ „Белене“ и площадката бе замразена.

Заповядаха ни да не купуваме реактори за АЕЦ „Козлодуй“ от Русия… И ние козирувахме, въпреки, че руските реактори са най-качествените в света и почти двойно по-евтини от американските.

А като настъпи голямата зима, започнахме да просим ток от Румъния.

Ако сме втора категория държава, то вината за това обаче не е само на некадърния малоумен и безхарактерен Бойко. Вина носи и ЕС, които от самото начало на членството ни не само нехаеха за развитието на българската икономика, но и я спираха по всевъзможни начини.

Но все пак най-голямата вина носи Бай Х*й, който нито веднъж не се опълчи, нито веднъж не помисли държавнически, нито веднъж не защити интересите на страната, а папагалски гласуваше за интересите на богатите държави. Срещу обещани облаги, разбира се!

Ами сега?

Сега Борисов трябва да подвие опашка и да се оттегли от политиката, защото е довел държавата до фалит, заради мекушавата си политика и защитата на чужди интереси.

Но нищо подобно не се случва.

Винету е такъв гьонсурат, че сега тича от предизборна на предизборна среща, защото иска пак да ни управлява.

А ние?

Ние трябва да сме идиоти, за да го изберем пак! Skandalno.net

Автор: Станислава Славова, Skandalno.net


Ще мълчи др.борисов, защото той се кланяше на Запада и е агент на Меркел, защото е предател, защото за едно потупване по рамото и индулгенция за огромните кражби  е съгласен да предаде и майка си!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #335 -: (Вторник) 14 Март 2017, 18:04 »

ЕТО КОГО МВР УМИШЛЕНО СКРИ ЗА ПРЕСТЪПНАТА КАТАСТРОФА! ЧОВЕК НА БОРИСОВ И КОНТРОЛИРАЩ „ВЕРТИКАЛНА СТРУКТУРА“ ПО ИЗБОРИТЕ! ГЕОРГИ ТОЛИН – ШЕФ ОТДЕЛ „ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ“ В ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ „ПОЖАРНА“ В МВР!

ГЕОРГИ ТОЛИНОфициалната ПРЕМЪЛЧАНА ВЕРСИЯ:

Катастрофата станала през нощта в столицата, в района на кръстовището на булевардите „Никола Мушанов“ и „Възкресение“ в кв. „Красна поляна“. Шофьор предизвиква верижна катастрофа с четири автомобила.

„По случая министър Узунов е разпоредил незабавно дисциплинарно производство, тъй като водачът на автомобила, предизвикал катастрофата, е служител на МВР. Срещу служител на МВР, предизвикал катастрофа в София и отказал да бъде проверен за употр*ба на алкохол, е образувано дисциплинарно производство, съобщи пресцентърът на Министерството на вътрешните работи. Разпореждането е на служебния министър на вътрешните работи Пламен Узунов.“

Навсякъде УМИШЛЕНО СЕ СЪОБЩАВА, ЧЕ ИЗВЪРШИТЕЛ Е „СЛУЖИТЕЛ НА МВР“. УМИШЛЕНО СЕ УКРИВА КОЙ ВСЪЩНОСТ Е ТОЙ.

ИСТИНАТА ЗА КАТАСТРОФАТА И ЗАЩО СЕ УКРИВА КОЙ Е ИЗВЪРШИТЕЛЯТ, СЕГА ПРОЧЕТЕТЕ
САМО В „АФЕРА“
! И защо т.нар. служебно правителство, което всъщност ОЧЕВАДНО обслужва интересите на ГЕРБ, премълча и УКРИ ИСТИНАТА!

Извършителят на катастрофата не е някой си „служител на МВР“, а Георги Толин – началник на отдел „Държавен контрол“ в Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в МВР!

Георги Толин изобщо не е „някакъв полицай“ , а комисар с особени функции, които ще ви изредим, и които касаят и изборите.

Георги Толин вчера е имал рожден ден, разкри АФЕРА. Здраво и яко са се черпили за рождения ден в 17 часа и към 20 часа Георги Толин, пиян, потегля с автомобила и прави верижната катастрофа. Избягва от местопрестъплението, за да не лъсне, че е пиян, и праща друго лице, което да каже, че то е шофирало автомобила.

Катаджиите обаче не се връзват на постановката и разбират кой всъщност е престъпно шофиралия пиян и избягал от катастрофата.

И сега внимавайте! Кой е всъщност Георги Толин!

Толин е изключително близък до Бойко Борисов и отговаря и за … изборите!

Както е знайно, трябва да има противопожарен контрол по всички избирателни секции и съответно именно Георги Толин разпорежда на всички 28 области в държавата да има по един човек от службата, който да отговаря за изборите. И този човек на област се определя именно от Толин. А пък определените от Толин по области определят хората, които са по избирателните секции и те контролират „противопожарната обстановка“, а покрай нея какво друго контролират… – не сме го казали ние.

Всъщност през Георги Толин минава „контрола“, или нещо друго, свързан с големите фирми, за да получат противопожарно разрешително. Освен това, през този „контрол“ има „обосновано предположение“, че има „контрол“ върху големите фирми дали отиват да гласуват за … вие се сещате за коя партия. Защото структурата е вертикална и може да се наблюдава коя фирма кого е пратила да гласува.

Та, това лице отговаря за тази т.нар. „вертикална структура“ по изборите.

Ама за това няма да чуете по новините по телевизиите.

И още нещо: защо служебният министър на МВР Пламен Узунов УКРИ КОЙ Е ДЕЙСТВАЛ ПРЕСТЪПНО В ТАЗИ КАТАСТРОФА ПИЯН?! Сливи ли имаше в устата, за да изрече името му? Или сливите му сложи някой друг в устата, че скри името на Толин и
не го уволни на момента
, а правели „дисциплинарно производство“?!

Няма друг отговор, освен този – за да бъде максимално скрито името на човека на Бойко Методиев Борисов.

Вие се сетете сега за кого работи служебното правителство на ген. Маринкин.

Afera.bg
http://afera.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D0%BC%D0%B2%D1%80-%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BD.html
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #336 -: (Събота) 25 Март 2017, 11:09 »

Борисов наистина е психически болен! http://bultimes.com/

Автор: nikikm
Публикувано на 24.03.2017 в България


Борисов наистина е психически болен! Това е меко казано и диагнозата му я направи не БСП, а вярната му подпорка Валери Симеонов! Нещо повече от лабилност има, и ако не беше премиер и водач на едно сдружение, нямаше да има никакъв проблем.

Един луд повече в Банкя – голям праз!

Само че „психически лабилния“ разиграва цяла България с хъшлашките си капризи: тези избори, тези на вятъра пръскани милиони са заради капризите на психически разлетия.

Дори и в Брюксел го скастриха, че едно са президентски избори, друго са парламентарни! Обаче слона в аптеката си знае неговото.

Вижте му прозренията и лъжите – поредните! И заплахите: страшно е, изберете ме, иначе ще има разединение: „в неделя ще получим тежко разединен народ в момент, в който съединението трябва да направи силата”.

Той иска съединения ,но другите да му паднат на колене!

И защо?

Щото е умен, мъдър държавник, високо интелигентен, знае езици, има висок морал? От изброените няма нито едно у него!

„БСП обиждат всички милиони избиратели на ГЕРБ“.

Следваща лъжа: ГЕРБ отдавна няма милиони избиратели – те са около 800 хиляди!

На тези избори ще са по-малко!

Забрави ли Пожарникаря, че 250 хиляди гербери гласуваха на президентските избори за Радев? Защото им е писнало от неговата простащина и управленческа лабилност, от неговата циничност да предлагаш нещо, което не става за селски кмет – за президент!

Той да не се прави на умряла лисица, а да поеме отговорност /Божкееее, какви глупости пиша – Борисов и отговорност? Все едно в хладилника на алкохолика да намериш пълна бутилка с ракия!/


Той трябва, но няма никога да поеме отговорността, че точно ГЕРБ и лично светиня МУ разединиха народа, настроиха го един срещу друг, за да може посредствеността да управлява!

Той не бил пращал есемеси за махането на Гарелов?

Да бе, Радев и Нинова са пратили есемесите – толкова е плитък и жалък!

Само олигофрени могат да вярват на такива цигански лъжи! Като тази например: „Категорично с ДОСТ нямаме нито уговорки, нито смятаме да управляваме заедно!“

Да бе, не е чак такъв бунак, за да го признае, но си е ясно още от президентските избори кого подкрепя ДОСТ, кой е поел ангажимент пред Ердоган за тази продажна антиб*лгарска формация!

И вижте какъв дървен циник е: „ГЕРБ предизвикаха изборите, за да успокоят държавата.“

Първо, не ГЕРБ, а славолюбеца и егоцентрика Борисов предизвика изборите. И не да успокои държавата, а да изостри още повече вътрешното напрежение, за да може да продължи да властва. Което и стана.

Сега се хванете за нещо здраво или просто седнете, защото този наистина е мръднал! Вижте какви простотии плещеше тази сутрин за напрежението с Турция: „Просто това при мен нямаше да се случи. Те имаха респект!“

Ах, като си спомням лакейската му поза и мазната усмивка пред Ердоган, сигурно е, че му има респект. Колкото султанът има респект от някакъв валия от периферията! Вече ни втръснаха простотиите и лъжите на този страхлив и посредствен човек! И просто не мога да проумея

Кои ще са тези зомбирани или уплашени, дето за трети път ще му дават властта, за да избяга отново след година –две!

Лошото е, че той никога няма сам да се оттегли – за това се иска морал и култура, каквито са в особен дефицит при него!

Стефан Северин,
Поглед.инфо
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #337 -: (Понеделник) 03 Април 2017, 18:35 »

МЕДИЕН ПОЗОР: КАКВО ПРЕМЪЛЧАХА ТЕЛЕВИЗИИТЕ СЛЕД СРЕЩАТА В КЕВР И НЕ ИЗЛЪЧИХА И ДУМА

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВЕто какво научихме от срещата ни с Иван Иванов – председател на КЕВР. Той информира водената от мен делегация на протестиращи, че причините за новите високи цени на тока са тези:

Първо, в последните дни на 2016 г. делегация на българското правителство /с премиер в оставка Б.Борисов/ се среща в Брюксел с представители на двете американски компании – собственици на ТЕЦ 1 ТЕЦ 3 в Гълъбово. Срещата е под егидата на Европейската комисия, която още преди година устно е обявила договора на Иван Костов от 2001 г. с двете щатски компании за „неправомерна държавна помощ“.

За тази среща не се знае нищо в България. Защото нашата делегация не е постигнала нищо. А е можела да направи много след като ЕК е декларирала / но не писмено/, че договорът подлежи на ревизия, защото е „неправомерна държавна помощ“ за двете чужди компании.

По същество това е държавна измяна – на тъмно се водят преговори, за да се изгубят. Тъй като нашите управници се страхуват, че ако послушат Брюксел и ревизират договорите с янките, ще им спретнат софийски Майдан.

Второ, попитах Иван Иванов проваленият проект „Български поток“ и вече реализиращият се приект „Турски поток“ ли са виновни за новите жестоки цени на природния газ. Отговорът му бе утвърдителен. Преди това обаче се застрахова, че нашите цени са обвързани с цените на енергоносителите на световните пазари. С две думи – ако сами не бяхме провалили „Южен поток“, сега нямаше да вдигаме до небесата цената на природния газ.

Трето, по време на разговорите стана ясно, че ако искаме ниски цени на тока, първата работа на новия парламент е да отмени правителствено решение от времето на кабинета „Борисов 1″. Според това постановление държавата изкупува 100 процента от електроенергията на ВЕИ-та – тоест от частните централи, произвеждащи ел.енергия от слънцето, въздуха и водата.

Всичко това изнесох пред камерите на пет телевизии и нито една от тях не излъчи дори секунда от тази информация.

Ясно е като бял ден – медиите щадят Бойко Борисов и новите му коалиционни партньори, в лицето на Валери Симеонов. Последният бе председател на временната анкетна комисия по енергетика и се кълнеше, че ще скъса договорите с янките. Сега пее друга песен. Но и той, и Борисов са скрили информацията за позорната за нас среща в Брюксел.

Това е България – управлявана от продажни колониални чиновници и обитавана от един покорен народ, готов да преглътне всяка гавра с правата му.

Велизар Енчев

http://afera.bg/%D0%BC%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%BE%D0%B7%D0%BE%D1%80-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D1%8A%D0%BB%D1%87%D0%B0%D1%85%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8.html
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #338 -: (Сряда) 05 Април 2017, 17:44 »

Наши и чужди господари обсебиха тока, водата и парното. Засега въздухът е безплатен

автор: hadzapi
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bgПостингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Протестиращи срещу новите убийствени цени на природния газ, тока, водата и парното се срещнаха с шефа на КЕВР Иван Иванов и отново се убедиха, че България не е пълноправен член на ЕС, а колониална държава
Ето какво научихме от срещата ни с Иван Иванов - председател на КЕВР. Той информира водената от мен делегация на протестиращи, че причините за новите високи цени на тока са тези:

Първо, в последните дни на 2016 г. делегация на българското правителство /с премиер в оставка Б.Борисов/ се среща в Брюксел с представители на двете американски компании - собственици на ТЕЦ 1 ТЕЦ 3 в Гълъбово. Срещата е под егидата на Европейската комисия, която още преди година устно е обявила договора на Иван Костов от 2001 г. с двете щатски компании за "неправомерна държавна помощ".

За тази среща не се знае нищо в България. Защото нашата делегация не е постигнала нищо. А е можела да направи много след като ЕК е декларирала / но не писмено/, че договорът подлежи на ревизия, защото е "неправомерна държавна помощ" за двете чужди компании.

По същество това е държавна измяна - на тъмно се водят преговори, за да се изгубят. Тъй като нашите управници се страхуват, че ако послушат Брюксел и ревизират договорите с янките, ще им спретнат софийски Майдан.

Второ, попитах Иван Иванов проваленият проект "Български поток" и вече реализиращият се прoект "Турски поток" ли са виновни за новите жестоки цени на природния газ. Отговорът му бе утвърдителен. Преди това обаче се застрахова, че нашите цени са обвързани с цените на енергоносителите на световните пазари.

С две думи - ако сами не бяхме провалили "Южен поток", сега нямаше да вдигаме до небесата цената на природния газ.

Трето, по време на разговорите стана ясно, че ако искаме ниски цени на тока, първата работа на новия парламент е да отмени правителствено решение от времето на кабинета "Борисов 1". Според това постановление държавата изкупува 100 процента от електроенергията на ВЕИ-та - тоест от частните централи, произвеждащи ел.енергия от слънцето, въздуха и водата.

Всичко това изнесох пред камерите на пет телевизии и нито една от тях не излъчи дори секунда от тази информация.

Ясно е като бял ден - медиите щадят Бойко Борисов и новите му коалиционни партньори, в лицето на Валери Симеонов. Последният бе председател на временната анкетна комисия по енергетика и се кълнеше, че ще скъса договорите с янките. Сега пее друга песен. Но и той, и Борисов са скрили информацията за позорната за нас среща в Брюксел.

Това е България - управлявана от продажни колониални чиновници и обитавана от един покорен народ, готов да преглътне всяка гавра с правата му.

http://pogled.info/bulgarski/nashi-i-chuzhdi-gospodari-obsebiha-toka-vodata-i-parnoto-zasega-vazduhat-e-bezplaten.84350
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #339 -: (Понеделник) 10 Април 2017, 22:10 »

Автор: nikikm

Шок! Крадецът Борисов води страната към икономически АПОКАЛИПСИС! Вижте с колко се е вдигнал външния ни дълг

 


Външният дълг на България беше намален до 14% през 2008 година. Това доказа с цифри и факти бившият министър на икономиката Николай Василев.

Без никакви видими причини и без нужда да се подсилва резерва на държавата, от 2009 г. до 2017 г.,  по време на управлението на ГЕРБ, външният ни дълг става тройно по-висок.

За какво им трябваха на ГЕРБ тези пари – попита логично Василев.  След 1997 г. три правителства в много по-неизгодни икономически условия, бедност и  изостаналост спрямо другите  държави успяха да намалят външния дълг и да стабилизират страната.

В момента обаче държавата харчи лудо не само за магистрали, а за безумни велоалеи, които свършват в нещото, за асфалт върху асфалта, за саниране, което често е некачествено, за мостове, които се клатят веднага след отрязване на лентичката, прави обществени поръчки за ремонти на сгради и други апетитни обекти и се е юрнала лудо по пързалката на харченето.

В България и ЕС през последните 6 години няма отчетена рецесия,  няма кризи, няма никаква логична причина всяка година да се формира все по-голям и  по-голям дефицит в бюджета.

Продължава да недоумявам защо се взимаха няколко пъти заеми и особено последния от  16 млрд. лева, заяви Николай Василев. И защо този заем беше взет от чужди банки, а не от наши? Защо пълним джоба на чуждите, когато можехме да го направим с наши?- попита Василев.

Така и обществеността и дори икономистите не разбраха за какво бяха тези пари и къде отидоха.

Ние също. Защото Борисов мълчи по въпроса като партизанин на разпит.

Когато правителства теглят заеми, те инвестират в икономика.

Българската икономика обаче я няма никаква. Всички предизборно я развиват, а всъщност не се строят заводи, цехове, не се правят инвестиции в производството. Хората работят само в сферата на услугите и туризма, селското стопанство е пред фалит, малкото останали родни фирми в хранително-вкусовата промишленост не изнасят продукция, защото произвеждат предимно боклуци за родния пазар.

Дори Борисов тези дни призна, че пенсиите не могат да се вдигнат, защото няма икономика.

Добро утро, Винету!

Добре дошъл в прерията, която изсече, заля я с третокачествн асфалт, санира я, а сега се чудиш защо по тези магистрали, по които хората щяха да отиват на работа, джиткат само чужди тирове, баровци, бързащи да стигнат морето и джигити-самоубийци.

Икономика не се прави така и язък за приятелчетата ти в ЕС, които те тупат по гърба, само когато изпълниш поредната им деректива. И нехаят за България, а ти още повече.

Имаме си икономика, но тя е сенчеста. Да не кажем направо подземна.  Наркотици, контрабанда, превоз на имигранти, цигари в тайници, фалшиви пари от родни печатници, износ на бедни момчета за проститутки. Все печеливши дейности, но за теб и мафиотите, с които си се обградил.  За народа един среден пръст, който му се размахва все по-често и все по-нагло.

Ако новото правителство продължи да работи в същия дух, то след десет години  ще имаме 40 или 50 млрд. дълг!

Ще станем като Гърция /мечти,мечти/ и ще се наложи да обявим фалит.

Тогава ГЕРБ и цялата управляваща шайка ще се е изнесла в чужбина с куфарчета крадени пари, а народът да му мисли!

Ако изобщо дотогава е останал народ!
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #340 -: (Сряда) 12 Април 2017, 08:05 »

СТРАНАТА НА МИШКИТЕ.

Всичко описано в клипа не е случайно.
http://afera.bg/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5.html
 
Активен

bojinkata
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #341 -: (Петък) 14 Април 2017, 21:35 »

"Ефектът на Дънинг-Крюгер е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, поради което погрешно оценяват способностите си много по-високо от средното. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си."

И отново напира да премиерства.

http://magnifisonz.com/2016/11/16/%d0%ba%d0%b0%d0%ba-%d0%b3%d0%bb%d1%83%d0%bf%d0%b0%d0%b2%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b0-%d1%82%d0%b2%d1%8a%d1%80%d0%b4%d0%b5-%d0%b3%d0%bb%d1%83%d0%bf%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%b7%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d1%80/

Не точно глупави,а умствено ограничени,но хитри по един примитивен начин,който им носи успех,понеже глупавите са тези,дето им вярват.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #342 -: (Неделя) 30 Април 2017, 14:34 »

Маските падат! Цветанов се срещна с посланика на САЩ и фондация „Америка за България“
Публикувано на 28.04.2017  в България


 Зам.-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов проведе среща с Н.Пр. Ерик Рубин, посланик на САЩ, Брайан Стимлер, съветник по връзки с обществеността в посолството на САЩ и ръководството на фондация „Америка за България“ – Лин Дафт, председател и Нанси Шилер, президент на фондацията, съобщиха от ГЕРБ.


Участниците в срещата се обединиха около високата оценка за дейността на фондацията, която за периода 2009-2016г. е инвестирала около 184 милиона щатски долара в редица сектори като образование, културно наследство и изкуство, социалната сфера, земеделие и гражданско общество. Впечатляваща е ангажираността на фондацията в сферата на образованието, където са вложени над 105 милиона щатски долара за същия период. „Ние възприемаме високата активност на Америка за България в сферата на образованието като един изключително позитивен сигнал за готовността на неправителствения сектор да бъде ангажиран партньор по повишаване на качеството на образованието в България, а това за нас е много важно, тъй като образованието е един от основните приоритети в управленската програма на ПП ГЕРБ,“ подчерта Цветанов. Дейността на фондацията се възприема изключително добре и от страна на Националното сдружение на общините в България, като проекти на „Америка за България“ са реализирани в над 30 общини в цялата страна. Сред най-впечатляващите проекти на фондацията е възстановяването на Базиликата в Пловдив, където Америка за България прави дарение от близо 8 милиона лева. „Решението на фондацията да реализира такъв мащабен проект в Пловдив е важен знак на подкрепа в контекста на предстоящото домакинство на града като Европейска столица за 2019г.,“ заяви Цветанов.
Други мащабни проекти на фондацията включват изграждането на „Музейко“, който се превърна в източник на голямо удоволствие за малчуганите в столицата, както и облагородяване на интериора на детското отделение в Пирогов с образователни елементи по модел на детски музей.

Предвид позитивните резултати от проектите на фондация „Америка за България“ в редица сектори, Цветанов сподели, че в институционално качество биха могли да бъдат реализирани съвместни проекти, в диалог и с други представители на НПО сектора.

http://zahariada.blog.bg/politika/2017/04/28/maskite-padat-cvetanov-se-sreshtna-s-poslanika-na-sasht-i-fo.1544067

Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #343 -: (Вторник) 09 Май 2017, 07:18 »

Германия: Борисов е част от „превзетата държава“, докато в Румъния има демокрация и икономически напредък http://bultimes.com/

Автор: nikikm

Германия: Борисов е част от „превзетата държава“, докато в Румъния има демокрация и икономически напредък

Публикувано на 08.05.2017 в БългарияПравителствената медия на Германия Дойче Веле пусна коментар на дясната немска фондация Фридрих Науман, представена от Даниел Кадик, в което той поставя неприятни диагнози на България. Ето най-ударната  част от политическата присъда:

Твърди се, че този кабинет ще е по-стабилен от предишния и най-вероятно ще изкара мандата си докрай. Каква е Вашата прогноза?

Кадик: Факт е, че досега Борисов не е изкарал нито един мандат докрай. И първия, и втория път той се оттегли преждевременно. Все се препъваше в протести, в конфликти. Всъщност, единственото по-стабилно нещо този път е, че правителството разполага със собствено мнозинство в парламента. Стабилност по отношение на ценностите, на икономическото развитие, на развитието на обществото – такава няма и няма да има. Впрочем, стабилността може да бъде и нещо много лошо. През последните десет години България стабилно отказваше да проведе реформи в правосъдието, в борбата срещу организираната престъпност или пък в антикорупционната битка. И ако това е стабилност, пак трябва да кажа: Честито, България…

ДВ: Господин Кадик, докато водим този разговор, Вие сте по работа в Румъния. Кое е първото нещо, което Ви хрумва, ако сега трябва да сравните България и Румъния?

Кадик: Първо, индикаторите за развитие съвсем ясно показват, че Румъния е много по-напреднала от България. Това не си го измислям аз, вижда се ясно от докладите на ЕК – например по отношение на борбата срещу корупцията. През последните години Бу*урещ положи много усилия в тази насока. За разлика от София. Румъния изпреварва България и в икономически план. Впрочем, в дипломатическите среди отдавна се обмисля дали вече не е време двете страни да бъдат разглеждани поотделно. Премисля се например дали Румъния да не бъде допусната в Шенген сама, без да изчаква България – като един вид награда за нейните усилия и същевременно размахване с пръст към България.


Сравнявайки двете страни, трябва да подчертая, че политиката в Румъния е много по-политическа, там интересите са партийни. А политиката в България сякаш се направлява от различни интереси, от интересите на отделни групи. Тоест, Румъния е партийна демокрация. А България върви по-скоро в посока „превзета държава“ (от англ. captured state) – нещо, което беше установено и от българския Институт за пазарна икономика.

ДВ: Дали това правителство би могло да промени нещо в това отношение?

Кадик: Не, защото Борисов е част от всичко това. Хората, които вкара в кабинета, са негови доверени лица. А и в новото правителство отново имаме тясна връзка между Борисов и Пеевски. Нека бъдем честни: ако през последните години е имал интерес да промени нещо, да подобри нещо, Борисов можеше да го направи. Защото през повечето време от 2007 насам, когато България стана член на ЕС, именно той беше правителствен ръководител.

Борисов не успя да реализира съществени реформи. Точно обратното дори: при последното си управление той саботира съдебната реформа. Така че с Борисов на премиерския пост не можем да очакваме истински реформи. По-скоро можем да очакваме циментиране на статуквото, но не и истински напредък. / 19MIN.BG
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #344 -: (Понеделник) 29 Май 2017, 18:12 »

ШОК от последните минути: Правителството на герберо-патриотите готви 50% УВЕЛИЧЕНИЕ на стоки и услуги от есента! Евтин ток и газ ще гледаме през крив макарон! Вижте ТУК!

 

От 10 години руският президент Владимир Путин ни предлага да направи България енергиен център на Балканите като изгради Мега проектите АЕЦ „Белене“, Южен поток и Бургас – Александруполис.

По поръка на своите западни господари, обаче, Борисов и соросоидните медии в България, се гавреха с тези проекти, наричайки АЕЦ „Белене“ гьол,  който не става за нищо. А Южен поток не отговарял на нашите интереси. И прочие подобни глупотевини.

Всички си мислехме, че когато патриотите влязат във властта нещата ще се променят. Защото те дадоха заявка, че ще се ръководят само от националните интереси на страната ни. Но  УВИ. Още щом се докопаха до властта, пишман патриотите обявиха, че ние сме били членове на ЕС и НАТО и трябвало да се ръководим от техните указания/заповеди.

С други думи националният интерес на България отива в трета глуха и на първо място патриотите поставят заповедите и интересите на САЩ и ЕС.

Преди няколко седмици, Русия отново ни предложи да продължим изграждането на АЕЦ „Белене“ и Южен поток. И по този начин да осигурим евтин ток и газ  за бита и промишлеността.

Ама ще кажете, какъв Южен поток, нали той стана „Турски“. Ще поясним, че това изобщо не е така.  „Официалните“ соросоидни медии в България крият много неща от нас. И едно от тях е, че тъй нареченият „Турски поток“ се състои от две тръби, които ще пренасят газ до Турция, но само колкото е необходимо за вътрешното потребление на страната. По простата причина, че руснаците не са толкова глупави,  та  да се доверят изцяло на Ердоган.

И затова тръбата, която ще пренася синьото гориво до Западна Европа все още търси маршрута през който ще мине. Най-удобният път е през България.

Нооо, герберо-патриотите, също като първите две правителства на Борисов, повтарят мантрата, че нищо не можели да направят без одобрението на ЕС. Любопитно ще е ако ЕС  накара патриотарите да се хвърлят от 15 етаж, дали ще последват тази команда на ЕС-овските си началници или не?!

Истината е, че под маската на „патриотизма“ герберо-патриотите продължават политиката на Борисов. И то в нейния най-зловещ вариант.

Лъжепатриотите в правителството не само  обръщат гръб на българските национални интереси в енергетиката, които изискват незабавно да се сключи  договор с Русия и да се дадат „железобетонни“ гаранции от наша страна, че ще строим АЕЦ „Белене“ и Южен поток, за да осигурим евтин ток и газ за бита и промишлеността.  Не стига това, ами  за капак на всичко,  герберо-патриотите се нахвърлиха БЕЗ ВСЯКАКВО ОСНОВАНИЕ върху Путин какво бил казал за азбуката. Това ли им е работата, питаме ние, в тази изключително тежка за българския народ, социално-икономическа ситуация?! Това ли е най-важното, според тях – да се преиначават думите на  Владимир Путин?!

Заради това антиб*лгарско поведение на правителството Борисов 3,  изобщо няма да имаме ток, а маршрута на природния газ ще ни заобиколи през Македония. И  ще гледаме през крив макарон евтин ток и евтин газ.

А най-позорното за герберо-патриотите е, че в момента имаме два нови руски ядрени реактора, купени с парите на българските граждани и направени от руските специалисти точно за АЕЦ „Белене“, но  правителството пак не иска да довърши строежа на атомната електроцентрала. И това ако не е служене на чужди интереси, здраве му кажи.

А после се чудим защо газта поскъпва с 30%, а след нея поскъпват тока, парното, хляба, пресните плодове и зеленчуци.  Пък през есента ще поскъпнат всички стоки и услуги. И за бита, и за промишлеността.

Нещо повече. Щом цената на синьото гориво се вдигне с около 30%, а може и с повече, ако правителствени фактори като външната министърка Екатерина Захариева и военният Каракачанов продължат да нахалстват с коментари за думите на руския президент, то неминуемо ще се вдигне и цената на тока.

Мика Зайкова, бивш финансов експерт на КТ „Подкрепа“ заяви преди няколко седмици по БНТ, че поскъпването ще се отрази изключително негативно на гражданите и страната. И без това през годините цената на ток и газ се е вдигала много пъти, а готвещото се увеличение сега, рязко ще свие потреблението и ще доведе до невиждана мизерия.

Защото, според Мика Зайкова, 70% от българските домакинства са на границата на бедността и социалното изключване. Ще се срине промишлеността, ще скочат цените на всички стоки от първа необходимост.

И лошото е, че като тръгнат тези увеличени цени по веригата от фирми, производители, посредници, доставчици и други, и когато всеки от тях си сложи своята надценка, то цените за крайния потребител, тоест за нас, обикновените граждани,  в никакъв случай няма да са увеличени с 20% или 30%, а поне с 50%.

Това ни готвят герберо-патриотите. А ние можем да продължим да ги избираме и да им викаме „Осанна“. Или да излезем на улицата и да ги пратим в затвора. Където всъщност им е мястото.

За нанасяне на щети в особено големи размери на българската държава и на българските граждани.  Това е!

Автор Иво Македонски  Skandalno.net
http://zahariada.blog.bg/novini/2017/05/29/shok-ot-poslednite-minuti-pravitelstvoto-na-gerbero-patrioti.1549040
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални