Страници: 1 ... 4 5 [6] 7   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сънна парализа и срещите  (Прочетена 11231 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен Ключарят
Full Member
***
Публикации: 187

« Отговор #75 -: (Петък) 30 Септември 2016, 18:12 »

### Цитати на Веско: ###

Ключарю, мисъл формите могат да се използват за много неща, например да събират информация . Поставяш им задачи и чакаш отговори /дори може да създадеш конкретна форма за това/.

Знам. :) А можеш да прескочиш целия този процес със създаването на събиращи информация форми и ти директно да го правиш - освен ако вече не вършиш много дейности едновременно и на (не)съзнателно ниво да имаш по-неотложни приоритети.

Трябва всеки да провери кое ще е работещ метод за него на база настоящия му Аз и развити характеристики - някой може да успява фокусирайки се върху желаната информация, друг по време на сън, трети пък да попада чрез Интернет и синхроничности в живота (без да прави нищо специално освен пускане на мисълта), четвърти чрез такива мисъл форми, а пети да има блокажи в себе си, които възпрепятстват потока с информацията в (почти) всяко проявление. :)

Забравих  :) сънувала кошмар миналата седмица, някакво чудовище. Викнала си лъва в съня, но понеже чудовището било голямо, решила да се върнат с лъва във времето когато е малко и лъва го разкъсал.

Ама че съобразително и креативно дете! :))))) Аз като бях на толкова годинки въобще не знаех за пътуване във времето. :D

За мен това са бели кахъри / и наистина са/.

Опиши черните кахъри, че да помагаме или да се обогатим. :)

Има неща с които може да спреш всичко, но да не почваме с тежката артилерия

Това също ще е полезно за другите. И на мен ми е интересно какво си открил - подобна на моята огледална стратегия, или нещо друго? :) Друга тежка артилерия е просто да потъне навътре и да се свърже с Душата си - тогава вече онези ще видят какво се нарича Мощ ... Ин и Ян от по-високо ниво, разграждащи слаботоковите паразитни елементи. :))))


### Цитати на vaseto: ###

Искам да попитам, случвало ли Ви се е да виждате чудовища или нечовешки същества в будно състояние. Моя син ( на 5 г.) много често се буди ужасен от някакви същства, които го заплашвали. Дори и мен виждаше, като нещо страшно (ревеше и ми казваше да се махна).

Аз лично не съм виждал - сигурно защото ще ги анихилирам и посека със строгия си поглед. :D Но пък преди години, около 2012, се учудвах на това, че отпускайки се (освен моята си аура) виждах да притичват разни големи паячета по килимите. След това пък синхронично видях публикация на някой от форума, който говореше за подобно преживяване с гадинки и се чудеше дали не е заради някакво изтъняване между реалиите (нашата и следващата), дължаща се на събитията покрай 2012. И като казвам "бързи паячета" - абсурд е така да се движат истински паяци и като мигне човек или отиде да провери - няма нищо ... или преминават направо през стените.
Но това се случи не повече от 3-4 пъти в рамките на година, като даже не мигах последните пъти и тръгвах след тях. :D От тогава съм нямал такива преживявания. :)

А за небудно състояние - виждал съм 'чудовища'. Преди съм се събуждал с ускорен пулс, дали заради адреналина и спасяването на други Съзнания (или себе си), дали поради уплаха, а сега се втурвам към тях и те меко казано изчезват ... :D Но тук има няколко различни случая:

1) дали това е просто символ от Несъзнателното - например за Вас чудовищата са зли (така сте научени от филмите) и когато видите Същество, което притежава тази характеристика - Несъзнателното ще го представи в такъв вид; Писал съм например, че някои Същества Несъзнателното ми ги представя под формата на деца или защото са незрели, или защото са сравнително млади (без опит), или те така са избрали да се дигизират.

А много се забавлявах, когато преди месец Несъзнателното представи голчо-тролчо като възрастен и слаботелесен фанатичен поп, гневно съдейки друг човек и пъчейки се едновременно с това пред мен с чистото си тяло и начин на живот. Тук формата на мъж е заради силно изразения й Ян поток (макар в 3Д да е в женско тяло) - и затова се случва повечето да я бъркат за мъжко човече, ако я регистрират с дясното си полукълбо в будно състояние, когато тя излъчва енергията си. А изкривената пропорция на тялото - феноменалната слабост на третия и четвъртия й център, които са ключета съответно за липсата й на развита лична сила, себеуважение и радост към живота, както и за неспособността за емпатия и любов (към себе си и другите). Фанатизмът религиозен и гнева към другия човек си бяха буквални за характера й ... Всеки ще ги почувства, когато тя се е фокусирала и пише коментар към вас или Ви чете. Просто си е full of shit! :) По енергията, мотивите и делата ще ги познаете. Ъпгрейдвана версия! :D Връщате мръсотията към нея, тялото й и бъдещи преживявания в живота й, защото това диване няма да узрее по друг начин, освен ако не започнат да се случват физиологични материализации на мисловните й модели. :) Горката й жлъчка и бъбреци ... макар да се опитва чрез що-годе здравословно хранене да закрепи положението на физическо ниво.

Друг път Несъзнателното ми я е представяло по друг начин, в специфична женска форма, охарактеризиращо я по начин, който лесно ще се разкодира в буден режим. :)

Може да продължавам с различни примери. Но обмислях това да го правя в отделна тема догодина. Когато не става дума за човек, а за не-азови теми - нещата стават по-трудни за декодиране, поради многопластовостта им ... защото например Водата като символ и потапянето като преживяване на сън могат да значат за различни хора различни неща. Много е важно и в кой точно период получавате съня, както и кое е било активатора в будно състояние на предния ден, как сте се чувствали по време на съня и след това. :)

2) дали е мисъл-форма, създадена от някого да изглежда така и да извършва определени действия;

3) дали е създадено чудовището чрез технология;

4) дали наистина така изглежда съществото и например авторът на някоя кинопродукция или комикс се е сблъсквал с него и затова да сте го видели в негов продукт. И самото гледане Ви е свързало с вибрацията за чудовището - ако например и у вас има някаква злина (не)осъзната (чрез срещата с чудовището Душата иска да Ви покаже тези тъмни аспекти, които трябва да се осъзнаят и отработят) или сте се потопили и изживели емоционално продукта (автентични проявления на Ин потока Ви), докато сте будни - и затова го виждате в съня си. Ето защо трябва да сте внимателни какво допускате от външния свят, както и какво приемате от него.

Стана  по-лошо, той започна да ги вижда и в будно състояние. Веднъж, щеше да падне от балкона. Обясни ми, че нямало да падне, защото зелените човечета му спуснали въже и той по него щял да слезе при тях за да си играели.

И гламавата медия само ще чака такъв удобен случай - нечия смърт, за да сипе още масло в огъня между инакопреживяващите, различно пишещите и четящите, и от другата страна "нормалните" (т.е. делнично-матрични) хора, без допълнителни сетива и умения - утешавайки последните, че при тях всичко е наред (щом не виждаш нищо) и предупреждавайки ги от "нечестивата литература" и "ненормални субекти".

Въобще не мисля, че е станало по-лошо, че ги вижда и в реално състояние. Даже напротив - браво на детето! :) В никакъв, никакъв случай не го карайте да пие хапчета или водите на матричните психолози (които биха го пратили в психиатрия) и да стопирате развитието му! Познавам такова Съзнание, чиито криле бяха отрязани чрез медикаменти ... и му трябваха години, години, за да се свърже отново със себе си и да въстанови самочувствието и уменията си, както и желанието за живот и радост!

Измислила съм си да спускам мислен щит-прозрачен, в който нищо лошо да не може да влезе. От известно време има затишие, но нямам обяснение и безпокойствието ми е постоянно.

Самите мисли няма да са успешни ако у теб има страх. Щитът ще бъде пробиваем. Бъди уверена и ако е нужно в началото вярвай в силата и потенциала си - че можеш да спреш всякакви злонамерени същества и атаки към теб и близките ти. Ставай и лягай с това чувство, с това състояние и мисъл. :) А най-добре е вместо с вяра в началото - да започнеш с преки действия в живота си, изправяйки се пред ситуации, които са ти неудобни и се плашиш. Разбираш ли? Ти ако в будно състояние интегрираш определени качества и преодоляваш трудности, то не само че ще напреднеш като Дух, но и интегрираното остава в теб на Съзнателно и Несъзнателно ниво, също и в състояние на сън, че и в други времеви периоди, ако имаш други Аз.

Да, страхът като програма в тялото е доста силна - но укрепвайки Духа си, ще успееш! :) И ще се радваш много на новото си състояние - желаеща да помогнеш и на другите да го достигнат. :)

~~~

Може да пуснеш допълнителна мисъл форма, желаеща всичко вредно да минава първо през теб, а не през сина ти. Аз това също го правя - макар че понякога ми е идвало доста нанагорно, когато увеличавам ли, увеличавам броя на Съзнанията. :D Но това беше в миналото. Сега всичко е наред. Трябва да се учим да ставаме като Източника - в това число пълноценни, мъдри, зрели и силни! Поне аз съм си го набелязал като цел. :))))))))) То бива, бива скромни амбиции - но Душата ме слуша на всичкото отгоре и сипва преживявания. :D

Как смяташ, може ли човек (в случая дете)  между сънно и будно състояние да вижда чудовища и в двата свята. Не ми дава мира, това, че при един такъв пристъп на ужас в съня си, синът ми се плашеше и от мен и искаше да се махна.

Всичко е възможно! В това число и детето да си измисля чрез мисъл форми, афектиран от филми/игри. А относно това, от което се е уплашил - може да е видял 'неща', подобни на този трейлър на филма Branded, излизащи от теб. Дали е стряскащо за едно дете, което не знае за това - оооо, повярвай ми, направо ще е шокиращо да вижда такива цоцащи или излизащи от теб сформирования! Много хубави ключета визуални във филма, чиито първи 40 минути едвам не заспах. :D Общо взето всичко важно е показано в трейлъра, но който иска - да си гледа целия филм или последния му час. :)

Сега в текста ми нека има Радост за детето и нас! Пусни му приказната мелодия! :))))))))) Да развиват чувствителността си към музиката, която е носител на висши качества, емоции и закодирани мисли/преживявания! :)))) Ех, музиката .... :)))) С такава лекота и жизненост да се справя в живота - пуф и паф, няма чудовища повече! :)))))

При скорошното земетресение (много ме е страх от тях), бях в щита и не го усетих.

Ето ти едно директно преживяване - следващия път се стреми да запазиш вътрешна непоколебимост при земетресения, без да правиш щитове. Отпусни се и евентуално се наслаждавай на всяко вдишване.

Евентуални вътрешно нерешени теми на ниво Дух покрай земетресението са 'страх от загуба на сигурност', 'страх от падение еволюционно', 'страх от рязка или внезапна промяна'. Тук вече не знам кое от всичките е, защото не те познавам в дълбочина. :) Може да изпускам някое, но се сетих за тези от абстрактна гледна точка.

За уточнение, в къщи нямаме ТВ. Това е мое виждане. Но компютърна техника всеки от семейството си има. Синът ми обича да рисува и играе доста на компютърни игри. Гледаме или слуша приказки всякакви.

Хубаво е, че няма телевизор. Дано подбира мъдро жанровете на компютърните игри. :)


### Цитати на прескачащия_през_100_теми: ###

Синът ви е прекалено малък за да се защитава сам.

Фактът, че онези калъфчета виждат заплаха в това "малко" Създание, означава че въобще не е случаен Дух и като порасне голям, стига Матрицата да не го е обременила - ще им върне с лихвите всичко, но и по-важното - ще върши велики дела и живее достойно! :)


### Цитати на Форум: ###

Автоматичното или неосъзнатото събуждане от кошмар е средство съзнанието да изолира страха и да го погребе в забрава навътре в себе си. Изключително вредно за съзряването на личността.

Перфектно синтезирано и вярно! Както и следващото:

Сатанинския властови световен елит цели чрез епи-евгеника... тоест извършвайки генетично отсяване чрез културни внушения в Съзнанието... да подкрепи методите на стандартната евгеника - аерозолното ваксиниране на популациите с химикали от небето, генетичното изменение чрез ГМО и изкуствено разработени храни, директното контролиране на размножителния кръговрат в обществата, и прочие.


### Цитати на meander: ###

Пак да повтроря нямаме никаква работа във енергийното,щото масово не сме дорасли/готови.

И според теб как се дорасва? Някога ще оформим ли тема или коментар, описващ на другите без завъртулки и неяснотии личния си пример и опит? Или само "трябва с двете си ръце да го правите". Кое? :)

Мястото във живота и достъпа ни до информация е според личната ни енергия,количество и качество.Така че със приказки не става,става със енергетика.

А енергетиката от къде идва според теб? Как се променя количеството и качеството й? Ако си ги писал - давай линкове, че да помагаш на читателите ти.

Когато използваш маша/творение е проява на безотговорност щото използваш маша.

Не, това е погрешна логика. От теб зависи за какво ще използваш творението си. Та ние всеки ден използваме мислите и емоциите или телата си за действия (които са творения наши) - дали е проява на безотговорност си зависи от нас.

Създаването на творения те приравнява със мангалите щото те са решили че като осерат енергийното със нещата си са царе

А ти пък може да им върнеш обратно екскрементите и да сътвориш оазисче. Иска се малко находчивост, а не да се заклейми нещо, което другите използват за мръсни цели.

Истината е че ти сам го правиш, криейки се зад него.Що ти е?Тъй и тъй ти се справяш сам.Ама нямаш пряк контакт и губиш много.

При теб се е получило така, защото си се криел зад него - т.е. имало е страх и неувереност, затова творението ти не е успяло да се справи, докато ти си вършиш други неща. :) Да, работещо е да имаш пряк контакт, но да успяваш едновременно да вършиш няколко неща и да няма разделение между теб и творенията ти - е още по-хубаво според мен. По-продуктивно е и развива умението за едновременност. :)

твойто творение е яко заради енергията ти,но има правило за равенство,или трябва да внимаваш със кого се конфронтираш

Ако си на страната на Дао и на Истинския Себе си, ти забравяш за всякаква "липса на енегрия" или пък за "внимаване заради конфронтиране с по-силни".

Да, хубаво е да те е грижа за енергията ти и къде я влагаш, но хората започват да бъдат фиксирани в самата идея "трябва ми енергия, повече енергия", изпускайки същественото - интегрирането на определени универсални качества и умения, хармонизирането на Ин и Ян и отвореността като принцип на съществуване (а не затворените системи) ще издигнат Духа им (респективно и ще пият от несвършващия им фонтан (и този на Мирозданието), защото ще знаят как той да не пресъхва и ще правят необходимото) ... :)

Изречението е и към Веско - да промени перспективата си. Тогава вече няма да има проблем с недостига на енергия. :) Когато действията не са в хармония с Дао и Душата - винаги следват страдания, липси, ограничения, загуби, затъване, загниване и евентуално смърт.

Реда за нас е материално,енергийно и двете стигат до духа/истината и обратно

Не е вярно. Редът е в обратна посока (но си прав, че има двупосочност), защото създаването не започва, а свършва с материалното. То е последният слой, но тъй като фокуса на западния мисловен модел е насочен винаги навън и по повърхността, той счита, че животът започва и съществува само докато има форма. Което е мега фейл. :)

Отделно, че материалното също е вид енергия и продължение на духовното. Една от сатаниските лъжи е да разделят материята от духа. Така че да се прави строго разделение е некоректно от по-висока перспектива. Да обсъждаш и открояваш различните аспекти е едно, но да отричаш взаимодействието им или да принизяваш един за сметка на друг - е незряло. За всичко трябва да ни е грижа. Но е вярно, че ако оправиш проблемен аспект с посока отвътре-навън, от най-финния към най-твърдия слой - всичко по веригата се оправя по-бързо и лесно. :) Обратният път е по-труден, но отново може да доведе до същия резултат.

В коментара си ти (не)умишлено объркваш реда, поставяйки фокуса на Съзнанието на неопитния читател директно на трудния път. Чрез думите си аз коригирам това, давайки на читателя възможност да премине на друг път. :) И в двата случая си зависи от читателя.


« Последна редакция: (Петък) 30 Септември 2016, 18:34 от Ключарят » Активен

Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #76 -: (Събота) 01 Октомври 2016, 07:59 »

 Grin
 Ключарят
Цитат
### Цитати на meander: ###
Брях да му се не види.
Цитат
И според теб как се дорасва? Някога ще оформим ли тема или коментар, описващ на другите без завъртулки и неяснотии личния си пример и опит? Или само "трябва с двете си ръце да го правите". Кое? Smiley
Ми щом си толкова знаещ би трябвало да си наясно,че не можеш да научиш другите,но можем да си приказваме за живота.Но приказките би трябвало да са основани на можене,не на четено или логика.Иначе е просто,работиш,освен труд влагаш и енергия и ако го правиш правилно(по правилата) трупаш и парса дух(мъжка енергия).И така си бачкаш докато станеш майстор да речем на павета.И са докарваш до 3 от 3.Колкото трябва труд,колкото трябва енергия и колкото трябва дух.И готово пораснал си.Между другото ръста зависи от количеството енергия която имаме.Докато стигнеш до майстор неусетно енергията ти от количество придобива и качество,като жената тука може да помогне много на мъжа.Или май му викат КПД.За мъжа е важно да постигне с минимум енергия максимум ефект,за жената е обратно.
Колкото повече знания/осъзнатост(ж) ти влезнат във инстинктите,толкова по добре.Щото инстинктите са чисти(завършени) знания и те работят във енергийното правилно.В енергийното е важно да сме чисти,мисли,енергия,чувства,щото енергийното усеща всяко наше трептение и ни отговаря със същото/връща ни го.При положение че сме като дядовата ръкавичка от разни енергийни натрапници,за каква чистота може да става въпрос.А и тялото можем да го развиваме(и АЗа си) само ако сме чисти от чужди енергии.Имаш ли представа че приказвайки за някой/нещо особено дето го няма във момента(пред тебе) правиш енергийна връзка,нищо че е четено.Тая енергийна връзка е двустранна(тука всичко е дуално/двустранно) и ти мажеш това за което приказваш и то та цапа със енергията си но вината е твоя,щото ти го приказваш.Та какво правим основно тука във форума,не си разменяме приказки между нас си,а плямпаме за разни други които даже не сме ги виждали камо ли да познаваме.И сме ерудити? Глупости,Будали? Форума е първенец .Не стига че приказва само за другите ами и полива съфорумниците със негативите си(обидите са неща които са наши, но "обиждаме" другите със тях).
От бая време минахме на лична отговорност за деянията си,и няма как вече да учиш някой,но още можем да си приказваме.

Чакай ся и аз да та питам нещо,от бая време приказваш за този програминг. Можеш ли го? Или си само по приказките?
 Cool
П.п. Още от малък и мама и дядо са ми обръщали внимание да не приказвам за неща които не мога да ги правя.Опитвам се, колкото мога.И е хубаво да имаш личен(очи) контакт за приказките,или поне да си го виждал на живо + здрасти със ръката.
П.п 2.Хайде една закачка-задачка тъй като много ги разбираш нещата-
Цитат
Формулировката е-На Земята има ред и правила на живота,  сега във реално време,и са за всеки без изключение. Добавяш че форума е направен за и по реда и правилата на живота на Земята и всеки който иска да участвува или да го разглежда да се съгласи със формулировката.За съфорумците ще ни се наложи да потвърдим или да си намерим друго място.
http://xcombg.net/index.php?topic=998.180
Хайде светни на, тука за какво иде реч?
« Последна редакция: (Събота) 01 Октомври 2016, 08:25 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен Ключарят
Full Member
***
Публикации: 187

« Отговор #77 -: (Четвъртък) 06 Октомври 2016, 11:09 »

Ми щом си толкова знаещ би трябвало да си наясно,че не можеш да научиш другите,но можем да си приказваме за живота.

Напротив, можеш да научиш другите! :))) Както теоретично, така и показвайки им практически дадено умение, качество, интегрирана информация в ход! :) Вярно е, че не всеки може да го направи, защото се изисква огромна зрялост, за да се поставиш на мястото на другия и да знаеш как да му помогнеш, без да има излишен разход на време, усилия и препирни. И другото важно условие е отсрещната страна да има желание да се учи и да интегрира, т.е. да полага усилия. В противен случай няма да можеш да научиш другите, а приказките също ще бъдат без полза - без значение колко знаещ и можещ си. Изпитал съм и двата сценария неведнъж в живота си! Ученето в този пример е двустранен процес - важни са и двете страни! Когато си сам - ученето си зависи само и единствено от теб. Резултатът също.

Ето защо по-трудно е било винаги да вършиш нещо отвъд теб. Защото тази 'проблемна тема' сме я наследили от Източника в миналото (и трябва да се преодолее от желаещите развитие Същества) - когато е нямало друго същество, Източникът не е имал уменията и качествата да взаимодейства с друг, различен от себе си .... Разбирате ли, скъпи читатели, какво предизвикателство е било това за него?? Първо да си го помисли като идея, а след това да сътвори другите?? И да се изправи пред нещо непознато за него? Ето защо ученето и взаимодействието между две същества в началото изглежда трудно ... Но, ако и двете страни успеят да интегрират определени концепции и качества - те ще могат да учат и се развиват с много бързо темпо, взаимодействието ще е леко и изпълнено с разбиране и топли чувства ...  :)))


Но приказките би трябвало да са основани на можене,не на четено или логика.

Съгласен съм за моженето - но има случаи, в които не знаеш нещо и трябва да научиш първо за него. Теорията е важна, в противен случай, ако не спазваш основни принципи в дадена сфера, ще загубиш толкова време в практични опити, че даже и няма да направиш качествено заданието си. Но ако беше поразсъждавал и/или прочел чужд опит, щеше да си спестиш този разход на усилия, време и енергия.


Иначе е просто,работиш,освен труд влагаш и енергия и ако го правиш правилно(по правилата) трупаш и парса дух(мъжка енергия).

И от къде си разбрал за тези "правила"? Някой ти ги е казал, прочел си ги, или си блъскал цял живот главата си, докато разбираш за тях? И ако предходната генерация не споделя опита, то новото поколение отново ще се мъчи върху същите неща. Затова, по пътя на логиката - от споделянето има смисъл и е благороден акт, стига да не се превърне в разменна монета, принизявайки тази велика концепция. Нещо, което тъмните кръгове правят - ще ти дадат информация/ресурси/власт само ако направиш еди какво си. Което е изкривена версия и неадекватно поведение - в Мирозданието няма нужда някой да го раздава на този, който ще определя готов ли си или не за дадено нещо. Затова си има без-азови и универсални механизми. Ако спазваш тези велики принципи - всичко е прекрасно във вътрешния ти свят и се обогатяваш. Ако външният свят е далеч от Автентичността - ще се опитва да мачка тези, които са носители на Вечността/Непреходността. :) Но само ще се опитват - от Вас си зависи дали ще им позволите да го правят и дали ще успеят.

И щом споделянето е такъв благороден акт, то приемането на този опит също! Отхвърлянето предубедено и без логически издържана теза, отказът да се чете с идеята "аз съм бай ганьо и от всичко разбирам и мога да правя - не ти искам теорията и опита, живял съм 40+ години" - е незряло и комично, когато го видя в хората. В повечето случаи няма покритие и резултата от "знанието им" е трагичен и с последствия за следващите поколения, които ще трябва да оправят грешките на предходните, че и да се справят със сегашната помия, която се изсипва върху тях.


Я да те питам важни въпроси, които не съм забелязал някой друг да те пита, а без отговорите им няма как да те разбере човек. Жената само от това, което наричаш женска енергия ли е направена? А мъжът как е устроен? И каква е разликата между женска и мъжка енергия за теб? Щом ги класифицираш, то трябва да притежават различни характеристики.


За мъжа е важно да постигне с минимум енергия максимум ефект,за жената е обратно.

На какво се базира това твое разбиране? Просто ми е интересно, а и е важно за читателите ти. Защо жената да постига нещо, влагайки повече енергия?


В енергийното е важно да сме чисти,мисли,енергия,чувства,щото енергийното усеща всяко наше трептение и ни отговаря със същото/връща ни го.

Това е вярно. Само че "енергийното не усеща", защото не е живо Съзнание, а е среда. Източникът е заложил описания от теб механизъм с определени цели. И няма нужда някои да го играят божества/пазители до определени светове и информация.


А и тялото можем да го развиваме(и АЗа си) само ако сме чисти от чужди енергии.

Отново виждам отричане на нещо, което ти не можеш или не си виждал. Всъщност можем да развиваме себе си и благодарение на 'чужди' енергии. Та нима като изляза на Слънце не усещам благоприятното влияние на 'чуждите енергии', взаимодействащи си с мен? Дори съм описвал надълго и нашироко за взаимодействията в Гроздовете, които отново биват отричани от тези, които нямат такива преживявания и не участват в подобни сформирования на ниво Душа. И които очевидно не са пътували отвъд 'астрала'. Въпросът, който не си задават и е неудобен - е защо не успяват? Защо нямат достъп до информация от такъв калиб*р? Достойни ли са? Достатъчно развити ли са, че да пребивават в тези реалии и участват в такива преживявания?

Не е ли по-зряло като не знаеш със сигурност за нещо, като не можеш да го докажеш по никакъв начин - да замълчиш и да изчакаш момента, в който ще може да се изкажеш, поне с някакъв аргумент.

Дори е възможно две Души да се обединят и така да напуснат 'Играта', отправяйки се към преживявания, които ще тестват обединението им. Но според meander, скъпи читателю - такива неща, за които пиша - не съществуват и не са възможни. Стеснявайки начина на мислене, от там хоризонта и евентуални преживявания.

И какво означава "чужди"? В зависимост от перспективата и начина на мислене - понятието "свой" може да се разшири и да обхваща мнооого повече компоненти. За Източника има ли "свои" и "чужди"? Той/Тя 'чист' ли е и "къде" се намира? :) Хубави философски въпроси.

Имаш ли представа че приказвайки за някой/нещо особено дето го няма във момента(пред тебе) правиш енергийна връзка,нищо че е четено.Тая енергийна връзка е двустранна(тука всичко е дуално/двустранно) и ти мажеш това за което приказваш и то та цапа със енергията си но вината е твоя,щото ти го приказваш.

Имам представа - даже съм писал неколкократно за това. Последният път беше скоро, когато се посмяхме с big mama. :)


Та какво правим основно тука във форума,не си разменяме приказки между нас си,а плямпаме за разни други които даже не сме ги виждали камо ли да познаваме.

Форума е първенец .Не стига че приказва само за другите

Има разлика между това да обсъждаш информацията, която "разните други" са споделили, и да пишеш за чуждия човек, без да го познаваш (в това число без да си вникнал и изследвал онлайн коментарите и действията му). Но ако другият е бил винаги откровен в онлайн общуването, то той никога не би възроптал, че видиш ли обсъждаш невярно негови характеристики на база писанията му - особено ако имаш издържана теза с доказателства и използваш цитатите в контекста на писането им. Ако обаче правиш субективни неверни твърдения с цел манипулация или злепоставяне - то ще си проличи в липсата на издържана теза и аргументи. Лесно ще можеш да докажеш несъстоятелността. Макар че аз например съм я подминавал в миналото не малко пъти - например в темата ми за 'Интимността, Ин и Ян'. Очевидно е (поне за мен), че Митко и bg2 въобще не са разбрали текста, (макар че гледаха да напишат коментар) като първият даже ме обвини в своя собствена нерешена проекция, без да е разбрал написаното - евентуално въздействайки върху нов читател, който преди да прочете текста - е видял коментара му. Не че това не е като филтър и ще остават само тези читатели, които не се водят по акъла и коментара на другите относно текстовете ми - но от обективна гледна точка си е чужда проява на неадекватност.

~

И някои хора не правят разлика между това, че например Форум използва не Пасио като авторитет, а застава зад информацията, която споделя. Да можеш да признаеш или да се зарадваш истински на това, че някой друг е описал по един прекрасен начин определени процеси, явления и концепции - не е "копиране и превеждане" без смисъл. Забележи примитивната реакция на религиозно обременената галаксис в случая. От всичките 3 страници информация, тя не извади цитати, които да оборва логически, да докаже, че дадени съждения не са верни поради тази и онази причина ... а само каза, че видиш ли човекът бил жрец на сатана, което е като морковче-аларма за дългите й уши. :D И как да не опишеш вътрешни нейни характеристики, които обективно ще са верни, на база държанието й? Който не владее психологията - не пише за чуждото поведение.

И знаеш ли кое е комичното - че след това в темата пише как нещата, които Пасио споделя, не са я обогатили, т.е. тя вече ги е знаела. (Отново не отрече нищо от информацията - коя част е невярна, т.е. е съгласна с нея.) Което е незряла его реакция, която няколко пъти проявявя - колко мноооого знае, ама няма да ни каже :D наследила го е от баба си! :D
И да, иронично, егото е право, като казва, че не е научило нищо ново, а аз ще се обосновя в съответната тема, но не преди да си я прочета цялата, да си оформя хубаво коментар и едва тогава да го публикувам. Но ще мине време - колкото толкова. Аз не бързам да пиша - нито да чета. :)

Т.е. комичното е, че това не са просто глупости на онзи - "жреца на сатана". Виждаш ли колко объркано същество е тя? Как реагира винаги емоционално и импулсивно на всичко, застрашаващо фанатичните й религиозни възгледи? И какъв е проблема да извадя няколко цитата от еднотипни случаи и да опиша тази характеристика в нея? Та това си е нисък пилотаж по психология, който обаче много може да помогне както на мен като наблюдаващ и изучаващ Съзнанията и проекциите им, така и на всеки читател с такива вътрешни проблеми или интереси. Дали "накърнявам чуждото същество, обсъждайки характера му" - не, не мисля. Когато си обективен и знаеш мотивите за действията си, няма как да си този, който прави грешка и се държи неадекватно. Повечето хора просто ги е страх от истината, от обективизма. И затова крият "вътрешния си свят" (миналото, начина на мислене, чувстване, действия, физиологично състояние) - без да осъзнават, че с поведенията си (не)съзнателни този свят се проявява.

Как да водиш разговор с такива индивиди, като фейлват на най-ниското ниво - и не правят разлика между това да заставаш зад човек и да заставаш зад информацията му? :D Няма да включвам трети случай, че ще стане сложно. :D


От бая време минахме на лична отговорност за деянията си,и няма как вече да учиш някой,но още можем да си приказваме.

И това "бая време" може ли да кажеш конкретно от коя година е, както и ти как разбра за това грандиозно глобално събитие? Защото читателите ти например биха желали да разберат източника на информацията. Седеше си един ден под черешата, гледайки стадо овце и ти мина през главата мисъл от рода на: "Вече всички сме на лична отговорност за деянията и няма как да учим другите!" ли, или нещо друго е станало? Например прочете отнякъде това и го почувства? Въх, представяш ли си меандърчо да каже, че е прочел нещо! Даже и линкове към блогове да пуска - недей така, човек. Четенето не е полезно. :D Не се контраатакувай, че Форум ще те хване в крачка. :D Ще има шах-шех-топ!

Как, мийндърчо? Гледаш ли колко хубаво е като отговаряш конкретно на въпросите ми. Започва да има изясняване не само между общуващите, но и за четящите.


Чакай ся и аз да та питам нещо,от бая време приказваш за този програминг. Можеш ли го? Или си само по приказките?

Какво визираш под "приказваш за този програминг", защото не те разбрах? По-конкретен бъди. За днк командите на тялото ли - защото само за това писах в коментара си? Да, можеш да 'препрограмираш' тялото си и съм описвал дори как съм се потапял в определени органи и информация е излизала относно прадедите ми например или много преди това. Това го правих с цел профилактика или когато ме е заболявал даден орган, или когато съм се чудил защо се активират определени емоции и мисли, без да има външнен източник, а на ниво тяло. Под описване имма предвид, че съм споменавал и не съм давал конкретни примери в кой зъб съм се потапял и какво е излизало например като сън/видения/мисли - а стимулирах участниците да го направят и да се уверят и изследват тялото си - ако желаят Фокуса да го насочат върху тялото си, вместо върху Духа или Душата си, или нещо друго ...


Хайде светни на, тука за какво иде реч?
Добавяш че форума е направен за и по реда и правилата на живота на Земята


Искаш да пиша за реда и правилата на живота на Земята ли? Макар да присъства знанието ми, разпръснато в теми различни (сега се сещам за тук и тук), то в бъдещето, когато ще коментирам Естествения закон на Пасио - може да допълня ако има какво да се пише. :) И няма да е скоро този коментар, защото трябва да прочета темата, да обмисля и съпоставя с моя опит и термини, и други странични дейности извън форума.

И нима в момента (без да го има описано) не си важат правилата, та искаш админа да въвежда изречението? :)


« Последна редакция: (Четвъртък) 06 Октомври 2016, 11:58 от Ключарят » Активен

Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #78 -: (Четвъртък) 06 Октомври 2016, 12:58 »

       Съгласен  съм  с  отговора  на  Ключаря!
        Ще  добавя,  че  когато  проверявам  някой  проблемен  орган  отивам  на  лекар  за  алтернативно  мнение  -  досега  съм  без  грешка  повече  от  40 години. 
        За  отношението  учител  ученик  ще  кажа,  че  ученика  и  учителя  трябва  да  са  готови  за  това!   С  едно  момче  от  предишният  форум  стигнахме  до  наставниците  му  за  около  шест  месеца.   След  което  му  заявих, че  съм  дотук  и  той ми  се  разсърди,  както  Психото  например.  Това  което  искам  да  кажа  е,  че  се  създава  зависимост  между  двамата,  и  учителя  е  този  който  трябва  да  предотврати  процеса,  ако  владее  егото  си  разбира  се. 
        Аз  започнах  сам,  тогава  нямаше  литература,  а  думата  медитация  бе  непозната  и  знам  какво  е  да  можеш  да  споделиш  и  да  почерпиш  от  друг  опит  -  действа  най  малко  успокояващо. 
        Единственото  нещо  което  са  ми  набили  в  дебелата  ми  глава  Паалла  и  Хоол  е  да  проверявам  на  практика  всичко!!  Благодаря  им! 
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #79 -: (Четвъртък) 06 Октомври 2016, 14:10 »

       
        За  отношението  учител  ученик  ще  кажа,  че  ученика  и  учителя  трябва  да  са  готови  за  това!   С  едно  момче  от  предишният  форум  стигнахме  до  наставниците  му  за  около  шест  месеца.   След  което  му  заявих, че  съм  дотук  и  той ми  се  разсърди,  както  Психото  например. 

Ей,склерозо.. Не съм ти се разсърдила,бе. Защо лъжеш?Кога съм казала че съм ти сърдита за каквото и да било?М? Просто се отвратих от теб.Което е различно от сърдене! За пореден път лъжи и инсинуации.. Grin
Активен
Неактивен galaxsis
Restricted
*
Публикации: 694

« Отговор #80 -: (Четвъртък) 06 Октомври 2016, 17:50 »

Ключарьо, явно не познаваш приятеля си форум достатъчно, или се  е представил фалшиво пред теб за нещо, което всъщност не е!

А пред мен фалшивата му МАСКА се сваля на секундата.

Защото първото което ще ти кажа е, че той освен че не познава хората,за които пише,и  им сваля анамнези и психоанализи, на база собствените си проблеми, нищо друго не знае.

Досега не съм установила вярна информация за  себе от анализите му и затова го ползвам, като комикс.

 Но  ако реша аз да правя психоанализа за него, ще трябва наистина да се обърне към психиатър (   ако не към екзорсист )


Цитат
   И някои хора не правят разлика между това, че например Форум използва не Пасио като авторитет, а застава зад информацията, която споделя. Да можеш да признаеш или да се зарадваш истински на това, че някой друг е описал по един прекрасен начин определени процеси, явления и концепции - не е "копиране и превеждане" без смисъл. Забележи примитивната реакция на религиозно обременената галаксис в случая. От всичките 3 страници информация, тя не извади цитати, които да оборва логически, да докаже, че дадени съждения не са верни поради тази и онази причина ...        

И още нещо,ако не си забелязал, форум не използува само Пасио, като авторитет в случая ,а всеки който му е изгоден в  положението и може да МУ ДОНЕСЕ форумен авторитет. Нарича се изнудване за информация, когато липсва такава от ДУХА. ( и идва превода с копи пейста- инфото на ИЗГУБЕНИТЕ ДУХОВЕ)
И аз когато му зададох конкретни въпроси,той се измъкна симулирайки от ситуацията. Може би си пропуснал този момент. Че няма отговори//опит//знания.....но превежда тези,които му допадат и плюе по тези, които не му я дават на готово.

Същото е и с теб. Когато те попитах в темата ти * Демоните на Да Винчи* Имал ли си директни контакти и преживявания  с  ***Монарх роби***   ти отрече?

Ето, къде е разликата между нас ....единия ...чел....и...превел, като никога не ги е виждал....

А другия бил съпричастен към съдбата, ИМ......и повече видял и разбрал, от тези които само превеждали и гледали на снимки и филми....

Но пък се оказва, че първите нищо не разбрали   Undecided  ,

Затова решили да ползват ЛЪЖАТА, под формата на собствената си изгубена Душа, решила да спечели количествена форумна маса, за сметка на собстената си ИСТИНА.

Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #81 -: (Четвъртък) 06 Октомври 2016, 20:14 »

И още нещо,ако не си забелязал, форум не използува само Пасио...


Парадирането с архаизми не е добър PR Гал. Не се насилвай да се кичиш с тях. Така е - плоска си като пропаганда на ЦРУ и разбирам, че гониш екзотика, за да ти бухне малко косата. Но без чар постигаш просто... как да кажа...   Комунизъм.Активен

Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #82 -: (Неделя) 09 Октомври 2016, 03:02 »

Съвсем случайно влезнах в този позабравен от мен форум. Просто когато бях в YouTube случайно кликнах с мишката, която съвсем случайно бе попаднала върху отметката на форума и още по-случайно там бе заспала.
И така след това знамение реших че трябва да напиша нещо.

Донякъде забележките към Митко може би имат основание, но той не лъже нас, а самият себе си. След като заряза пчелите, за които се е грижил, после заряза и ученикът си, разбира се че те ще му се разсърдят. Не разбирам каква отговорност трябва да носи учителят за това че ученикът му е двойкаджия? Единствената му отговорност е да бъде честен към него, иначе може да лъже само себе си, но на учениците трябва да казва истината. А това че този ученик не си научил урока и тръгнал по грешния път не е вина на учителя, той на сила никой не обучава. А когато ученикът надмине учителя, учителя не трябва да се отказва, така и той ще се поучи от ученика "Ако и двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще си останем с една ябълка, но ако двамата разменим своите знания, всеки ще научи по нещо".

Никой не може да носи отговорност за чуждите грешки.
Грешки винаги стават. Аз също съм допускал грешки, в случая към една счетоводителка на която трябваше да прехвърля важна информация от компютъра й, която беше тотално разхвърляна и забутана по разни подпапки. Но накрая когато видя че най-важната информация се загубила, тя получи шок и по-късно по-спешност я приеха в болница. Виновен ли съм аз че госпожата не знаела къде й се намират файловете и аз да ги ровя, след като тя самата не ги знае? Но си взех поука, и вече ще предупреждавам клиентите, че ще правя всичко това на тяхна отговорност.

Може би затова злобарите нападат Митко, те не го разбират, но само подсъзнателно знаят че не е прав.
« Последна редакция: (Неделя) 09 Октомври 2016, 03:19 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #83 -: (Неделя) 09 Октомври 2016, 20:06 »

        Пеппоне,  ще  ти  бъда  благодарен  ако  бъдеш  по-конкретен.  Къде  лъжа  себе  си  или  другите.   Лично  теб  къде  те  излъгах,  или  по-меко,  къде  виждаш  неточности  в  изложенията  ми  и  в  каква  насока  ви  подвеждам.  Благодаря  предварително! 
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #84 -: (Понеделник) 10 Октомври 2016, 00:14 »

По-конкретен не мога да бъда. Не говорих за мен, а эа това, эадето си се отказал да обучаваш, А точно това както и форум рече е бягане от отговорност, да пропилееш дарбата си, да се предадеш эаради страхове. Какъв е смисъла, щом е имало напредък да спираш? Как се преодолява зависимостта от преподаването и защо, какви са последствията от нея?

И както казах, злобарите усещат твоите и на другите слабостите и точно там нападат. Както децата без причина се закачат с другарчетата. То всеки си има страхове и носи багаж от миналото, но наште врагове са страшни за нас, а за другите те са слабаци. И аз съм се срещал с врагове, които изглеждат много страшни и стават все по-силни, когато виждат че се страхуваш от тях и не смееш да им се опълчиш поради възпитание, невяра в себе си и т.н., но всъщност те са страхливците.
« Последна редакция: (Понеделник) 10 Октомври 2016, 00:24 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен Psyhea
Restricted
*
Публикации: 3138
Дата на регистрация 2012-12-12!

« Отговор #85 -: (Понеделник) 10 Октомври 2016, 07:41 »

. И аз съм се срещал с врагове, които изглеждат много страшни и стават все по-силни, когато виждат че се страхуваш от тях и не смееш да им се опълчиш поради възпитание, невяра в себе си и т.н., но всъщност те са страхливците.
Тва направо си го представих цветно..
Напада те некъв мушморок,и бягаш с оправданието,че си твърде възпитан за да се защитиш,а оня видиш ли е страхливец,щото те е нападнал?!?
Баси логиката,баси киселото грозде.. Grin
Активен
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #86 -: (Понеделник) 10 Октомври 2016, 18:23 »

Разбира се че трябва да сме възпитани. Иначе какво да се бием ли? Простакът разбира само от бой. Виждал съм как охраната в хипермаркет пуска на свобода тлъста циганка, щото повикала бандата да я спасяват.
Друг начин няма, простакът „Кръв повръща, пари не връща”.
Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #87 -: (Понеделник) 10 Октомври 2016, 18:52 »

       Пеппоне, не,  не  съм  отказал  да  обучавам,  но  си  имам  граница  след  което  ученика  трябва  да  продължи  сам.  Сега  сформирам  нова  група  от  6/7  човека  и  тях  ще  ги  оставя  ни  в  клин  ни  в  ръкав.   Така  смятам,  че  е  най-правилно!   
Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #88 -: (Понеделник) 10 Октомври 2016, 20:10 »

Но по този начин само създаваш травмиране от изоставянето... създавайки комплекс в ученико-учителската връзка, а не пълноценно доразгръщане на съзряването на ученика...

Това си е изоставяне...
Активен

Неактивен зеленика
Newbie
*
Публикации: 41
Пол: Жена

« Отговор #89 -: (Понеделник) 06 Февруари 2017, 22:57 »

Здравейте, съвсем новичка съм в този форум. Темата ми е изключително интересна, защото имам личен опит и искам да го споделя с вас, понеже знам, че ще ме разберете. Когато ми се случи за първи път, преди около две години, много се изплаших. Нямах представа какво е това, порових се в нета и разбрах. За кратък период от време последваха още такива среднощни срещи с най–различни посетители. Shocked Силни вибрации, като при земетресение, сковаване и после смразяващ ужас, чуждо присъствие, страшно, демонично, паника....и безсилие. Веднъж си помислих, че ако гадното нещо, което изобщо не виждах, понеже беше пълен мрак и само го чувах как диша съвсем близо до ухото ми, а после бавно се претърколи отгоре ми и полегна от другата ми страна, та си помислих,че ако то не ме убие аз ще си умра просто от страх. Имах всички сетивни възприятия за допир и т.н. Друг път пък беше тъмна фигура клечеше близо до леглото ми в поза от филма  "Пилето", гледаше ме безмълвно. Вече знаех, че е безполезно да се опитвам да крещя и в отчаянието си се разкрещях наум, като му извиках – в името на Бога, махни се... , след миг изчезна. Има и други случаи, които сега няма да описвам, за да не ви досадя, само последния. Последното ми подобно изживяване беше в хола на дивана, на който бях заспала неусетно по гръб, винаги по гръб, и направо от тавана към мен се спуснаха три бели фигури или по скоро силуети, излъчващи светлина, някак прозирни, не знам точно. Спуснаха се с явното намерение да ме вземат или аз така си помислих. Направи ми впечатление, че този в средата беше по–висок от другите двама и малко по напред от тях, като че ли ги водеше. Не се уплаших много, дори ми стана любопитно, какво ще стане ако им се оставя, сигурна бях, че са извънземни, обаче в последния момент реших – няма да им се дам и се изпънах със всички сили и излязох от парализата, а те изчезнаха. Никой не ме е посещавал след това Smiley и пак както и преди се питам, защо?
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални