Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Психогенераторите работят  (Прочетена 1748 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Петък) 11 Декември 2015, 18:15 »

Посвещавам темата на онези моменти, когато правителството на власт в България използва масов психотронен контрол чрез психогенератори, за да потиска спонтанно възникващи случки и надигания, които са се оказали непредвидени и са излезли от контрол.
Мисля че днес, 11.12.2015г, един такъв ден, понеже отново си мисля (както много други пъти), че усещам как полето упражнява натиск над усещането ми за себе си. Така го наричам аз самия.
Нямам усещане за чакрите и за това как енергиите ми се движат из тялото, както други хора усещат, и не виждам неща от финния свят, както други хора виждат. Моя си начин да усещам тези неща е някак си като... бих го описал просто като "интелектуално-емоционална дедукция".

Състои се в това, че имам усещане за себе си. Усещам се как съм облечен с интелект, и усещам как интелектът, който нося, се вписва в модата - той си има модел, размер, сезон, точно както някакъв моден текстилен артикул. Имам ясен спомен за това как се усещам в тези дрехи. И когато някой път се събудя, и себеусещането ми за собствения ми интелект, за това как се чувствам облечен със собствения си интелект, е различно... или не се чувства наред, като изпрана дреха, или дрехи от същия модел и тип, но които не съм носил преди... или пък да кажем сякаш имам нещо осезаемо в някой джоб... си правя анализ. Защо се чувствам различно, наденал интелекта си? Кое е различното?

Когато установя разликата, примерно намеря някое от мненията си за нещата, че е необосновано изменено, го дисектирам. Как така мнението ми е изменено и не помня? Това плод на подсъзнателно размишление ли е (онези моменти, когато нещо избутано на заден план изведнъж просветва), или няма обосновка? В повечето случаи откривам чуждо тяло - някакъв предмет. Някаква идея, до която не съм стигал (да "стигна", означава, че тя е брънка от една или повече вериги предшестващи я идеи), която не помня да съм откривал и чиито източник не мога да идентифицирам.

И точно в този момент, когато негласно се попитам за източника на този непознат предмет в джоба ми, се сдобивам с емоционална информация, безсловесна и без образ. Усещане за човек, усещане за посока, усещане за същност, или за принцип, или пък генерално усещане за нещо, което евентуално мога или не мога да опиша. И понякога, в мен се появява това усещане, че идва от въздуха, от навсякъде наоколо - тогава това означава, че става дума за масово психотронно лъчение от националната психотронна мрежа.Днес е такъв ден. И мисля, че е по случай последните събития в правителството - Радан Кънев който се отказа от Борисов, напускането на някой си Христо Иванов ли беше, от поста правосъден министър, някакви малки протестчета и някаква поредна мътилка и неясна мъгла, която се случва в българската държава.Струва ми се добра идея да открия тема за подобни дискусии със следната извадка:

Речник с анотациите на посочените термини

"Енергия от вакума: Концепции и принципи", Том Биърден, 2002г, стр. 714


...

скаларна електромагнетика: Разговорен термин за електродинамиката, който възниква в контекста на напречните ЕМ вълни, дължинните ЕМ вълни, времево-поляризираните ЕМ вълни, електрогравитацията, свръх-светлинните ЕМ сигнали, интерферометрията, не-линейните оптични функции, време-енергия, и сгънатата електродинамика, намираща се вътре във всички ЕМ полета (става дума за А- и В-векторните потенциали на магнитното поле, бел.прев), вълни и потенциали.

В секретните проекти на супероръжията, руският термин за скаларна електродинамика е енергетика. Разделен е на три основни полета, в зависимост от мишената. Когато мишената е инертна материя, системи и полета, се използва същия термин: енергетика. Когато мишената са физически и химически процеси и биологичните полета и потенциали на живите организми, терминът е биоенергетика.
Когато мишената е времево-поляризираното функциониране на съзнанието и неговата динамика, се използва термина психоенергетика. Тук електродинамиката на висшата групова симетрия и прескачанията към теорията на квантовото поле играят значителна роля.

Значителният напредък и стратегическото тестване на всичките три клона енергетика са очевидни по цял сват. Напредъкът в енергетичния клон беше потвърден от изказване на американския Министър на отбраната Кохен през 1997г:

"Други са ангажирани дори и в тип еко-тероризъм, при който се изменя климата, отприщтват се земетресения, вулкани се детонират дистанционно чрез употр*ба на електромагнитни вълни... Така че има множество изобретателни умове по света, заети с това да изнамират начини за сеене на терор над другите нации... Истинско е, и това е причината, която ни кара да увеличим усилията си."

Министърът на отбраната Уилям Кохен, от анти-терористична конференция през април 1997г, спонсорирана от бившия сенатор Сам Нън. Цитатът е взет от "DoD News Briefing, Secretary of Defense William S. Cohen, Q&A at the Conference on Terrorism, Weapons of Mass Destruction, and U.S. Strategy, University of Georgia, Athens, Apr. 28, 1997.
П.П.
Заглавието на темата е по една известна българска книга
« Последна редакция: (Петък) 11 Декември 2015, 18:26 от форум » Активен

Неактивен trustno1
Sr. Member
****
Публикации: 361

« Отговор #1 -: (Понеделник) 14 Декември 2015, 23:33 »

между другото един мой добър познат,може даже да го нарека приятел ,изключително интелигентен е ,за което му свалям шапка,защото разсъждава много по-аналитично от мен,и е и по възрастен.Та накратко.Ти говориш за вакуумна бомба.Руснаците я измислиха първи.Ако не може да имаш в предвид Магнитогорската аномалия,давам я за пример.
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Вторник) 15 Декември 2015, 01:32 »

Съвсем не. Говоря за сателитни оръжия, който действат чрез лъчения.
Активен

Неактивен trustno1
Sr. Member
****
Публикации: 361

« Отговор #3 -: (Сряда) 16 Декември 2015, 23:43 »

сателити има отдавна,според мен използват нещо ,което е много по елементарно като цяло,така не би станал гаф,ако е нещо сложно ще има гафове.Не знам дали знаеш,ама Мтел като излезе на пазара за оператори...после излезе инфо ,че са искали да купят две военни честоти,но не се е получило.Чудно що.А ,колкото до Хаарп,не го държат американците...или по-точно не то влияе на климата.Иначе те нямаше да си имат урагани и торнада с всички женски възможни имена.Има нещо друго.Според мен лошите искат да унищожат магнитното поле на земята,а малко по-добрите се борят против това.Ако си наясно,ще знаеш магнитното поле ако замине,идва слънчевата радиация.Става жарко...както викат по русия.
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #4 -: (Петък) 19 Февруари 2016, 17:55 »

ЕЛФ вълните и влиянието върху човешкия мозък
http://video.data.bg/350/118653/-%D0%B5%D0%BB%D1%84-%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%B2%D0%BB%D0%B8%D1%8F%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2%D1%8A%D1%80%D1%85%D1%83-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D0%BC%D0%BE%D0%B7%D1%8A%D0%BA
Активен

bojinkata
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #5 -: (Вторник) 22 Март 2016, 14:24 »


В студиото на Маргарита Михнева - оръжие за дистанционно поразяване на живи цели, чрез електромагнитно лъчение убива бавно и мъчително жители в различни краища на България.
27.10.2011

Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #6 -: (Вторник) 22 Март 2016, 14:57 »


В студиото на Маргарита Михнева - оръжие за дистанционно поразяване на живи цели, чрез електромагнитно лъчение убива бавно и мъчително жители в различни краища на България.
27.10.2011
Това е едно от обясненията за тоталното зомбиране на бУгарите!Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #7 -: (Понеделник) 18 Юли 2016, 17:58 »

ПСИХОТРОННИТЕ ГЕНЕРАТОРИ: ИНФОРМАЦИЯ ЗА РАЗМИСЪЛ

автор: koshava

По неофициални данни разработките на дистанционно психотронно и геофизическо оръжие отдавна са излезли извън лабораториите.

Какво трябва да знаем за честотите

Енергията с честота 1-2 херца приспива човека.

От 5 до 7 херца предизвиква див страх; ако облъчването продължи дълго време, мозъкът може да влезе в резонанс и да загине. Затова на летците е забранено да влизат буреносни облаци, защото в тях най-често се получават вихри и вибрации, които имат честота 5-7 херца.

В научните кръгове наричат честотите от 5 до 7 херца  „гласа  на морето”, защото в резултат от тектоничните размествания земната кора се премества под водата, предизвикват  се  подводни земетресения; точно  тях учените наричат „гласа  на морето”. Тези земетресения предизвикват вълна, която в морето достига 700-800 км/ч.

Нека да си представим как излъчването от 5-7 херца се разпространява със 700-800 км/ч по повърхността на морето?  Появяват се явления като „Летящият холандец” – кораб, на който няма хора, но в каютата се вижда как са варили кафе и пр. следи от човешко присъствие. Излъчването по вълните предизвиква паника в екипажа и всеки тръгва да се крие или скача зад борда…

Много военни структури използват излъчватели на тези честоти, с цел разгонване на демонстрации, т. е.  облъчват хората с тази честота и те  панически се разбягват.

Инфразвуковите честоти

През 70-те години на Запад беше проведен опит с използването на свръхниски честоти, които човешкото ухо не чува. Хората  в една зала панически се разбягали… Това бил ефектът от ниските честоти.

Честотите, близки до слуховото възприятие, се наричат звукови честоти, които също влияят върху човека. Мозъкът, който е свикнал да работи на свръхвисоки честоти (ултрависоки), за него ниската честота от 5-7 херца е погубваща.

Съществува следният случай:  някой го боли стомахът, пие лекарства, болките не минават; той отива при баба знахарка, която чете молитва над корема му и той се връща здрав в къщи. Тази молитва има честота 14-16 херца и тя възстановява високочестотната енергия във функционирането на стомаха. Вероятно нашите прадеди са знаели в какъв диапазон работи стомахът, в какъв – панкреасът, черният дроб и далакът. Някои смятат това твърдение за лудост.

Прадедите ни помагали на болните  органи с определена честота, т.е. познавали някои амплитуди, значи са владеели силата на гласа, която влияе върху човека. Ако някой ви говори монотонно, т.е. ниско, вие заспивате.

Честотата от 20 до 200 херца е общата средна честота за работата на сърцето. Някои учени твърдят, че сърцето работи в диапазона от 58 до 75 херца. Класическата музика е в диапазона 20-200 херца, а обикновеното пеене обикновено се доближава до диапазона 400-1000 херца.

Камертоните са настроени на честотата 440 херца  и това е нотата ла. Тази нота влияе на една от чакрите. Затова оперните певци, преди да излязат на сцената, се разпяват с ла-ла-ла… Така те създават честотата 440 херца. Но понякога диапазонът  може да достигне до 16-17 хиляди херца…

Вече казахме, че нашият мозък работи на ултрависоки честоти. Сигналът от мозъка със свръхвисока честота стига до някой орган и той работи нормално. Но ако енергийният канал е прекъснат, лекарите се опитват да го лекуват с апарати, които извъчват УВЧ или СВЧ. Микровълновите печки имат свръхвисока честота и едва в последните години се заговори, че са вредни за човека. Храната се приготвя бързо, но излъчването им влияе върху мозъка.

Диапазонът на сърдечната чакра е 20-200 херца. Когато стигне до 220-230, настъпва срив в сърдечната дейност, повишава се кръвното налягане.

Чакрата, разположена на челото, е свързана със зрителните нерви; когато продължително  гледаме телевизията, която работи на честота 50 херца, това е честотата на окото и това действа уморяващо.

Докато честотата на мониторите беше 50 херца, очите ни бързо се уморяваха, усещахме раздразнение и сънливост. След това честотата стигна до 60 херца и ние започнахме да работим по-дълго; появи се и честота 75 херца и работоспособността ни се подобри. Сега оптималната честота е 85 херца.

Днес телевизорите са с честота 100 хц. Така намалява умората на очите, но възприемчивостта към рекламата и информацията, и зависимостта става по-силна.

В момента се разработват компютърни монитори, които излъчват 250 херца, т.е. пет пъти над нормата. Над диапазона от 60 херца човек може да се програмира.

Читателят вече знае за 25-ия кадър. Първо го разработват руснаците, а след това американците вградили реклама на пуканки в кадър и след като видели филма, всички зрители хукнали да купуват пуканки.

Ето една картина от първомайска демонстрация през  1991 г. в Русия. Показват запис на колона от демонстранти, възрастни хора, които са ветерани от войната. Те стигат до кръстовището и колоната свива в една от улиците , където бдят въоръжени омоновци. Изведнъж хората се втурват, вземат камъни, пръчки и бой по ОМОН. Каква е причината? Наблизо се намират чинии излъчватели…

Днес в света се прилага широко програмата за нервнолингвистично програмиране. Невро – това са невроните на мозъка, лингвистиката е езикът на програмирането, или съкратено НЛП, т.е. това е езиково въздействие върху човека, програмирането му на нервно ниво, влияние върху психиката му., т.е. чрез неговите емоции, думи, постъпки и пр. Но най-често НЛП се използва в рекламата.

През 1987 г. премиерът на Съветския съюз Рижков одобрява бюджет от 500 милиона рубли за програма за пси-технологии, включително и средства за управление на хората и въздействие върху волята им да вземат решения. Програмата наблюдава генерал-лейтенантът от ГРУ Фиряз Ханцеверов. През 90-те години за дистанционно въздействие върху хората са отделени още 500 милиона рубли. В програмата участват 120 организации в специално създадения Международен център за венчърни и нетрадиционни технологии ВЕНТ, с шеф Анатолий Акимов.

Хипнотизаторът Иван Качалин създава апарата „Радиохипноза”, който приспива хората с помощта на СВЧ-излъчвания на разстояние до 50 км; апаратът е изпробван във военна част 71592 край Новосибирск. Апаратът не само приспал войниците, но и предизвикал промени в мозъка им, включително мутации.

В Русия е разработена най-добрата в света система за ПВО на основата на плазменото оръжие. През 1993 г. руснаците предлагат на САЩ да се запознаят с плазменото оръжие, което насочва два енергийни лъча – единият  електромагнитен, в микровълновия диапазон, вторият е лазерен. Тези лъчи се срещат в космоса на избрана цел и се получава нещо като взрив – миниатюрна водородна бомба.

Закритите семинари, които са посветени на използването на психотронното оръжие за работниците в КГБ се провеждат в Беларус – в един спортен комплекс край Минск.

През 1988  г. в Киевския отбранителен завод „Октава” са произведени  първите пси-генератори, разработени на базата на разработките на учения Беридзе, който изобретява апаратите за медицински цели. Той отказва да сътрудничи на КГБ и загива в автомобилна катастрофа, а материалите от разработките му изчезват.

В края на 80-те години апаратът на Беридзе е модифициран и са конструирани стационарните и преносимите генератори на Деев. С тях провеждат масови експерименти с хора във военноморската база в Севастопол, Прибалтика, Грузия, Новосибирск и Чечения.

В Сергиевия Посад в Москва се намира 12-етажен подземен център за генетично оръжие.

Академик В. Казначеев разработва прибор за въздействие върху биообекти чрез снимка. А шефът  на лабораторията по микролептонни технологии в Москва Анатолий Охатрин работи под началството на Корольов; те създават апарат, който може да се настройва на биоенергийните характеристики на един конкретен човек. Потоците микролептонни частици доставят в организма вещества, разположени в специална капсула.

„Руският кълвач” е серия от електромагнитни излъчвания; началото на програмата е заложено на  4 юли 1976 г. за въздействие върху времето, земетресенията и психиката на хората. Тя е създадена на базата на предавателя на Тесла. Тези излъчвания прекъснали комуникациите  на цялата планета в диапазон от 3 до 30 мегахерца. Един от страничните ефекти в проекта „Руски кълвач”, за който не споменават никъде, е разрушаването на озоновия слой, открито през 1977 г. Един от най-големите предаватели на Тесла недалеч от Киев прекратява работата си след взрива на атомната централа в Чернобил, тъй като реакторът го захранвал. Има версия, че аварията на Чернобилската централа е организирана от западни правителства, за да прекрати излъчванията  на „Руския кълвач”.

Подобна е „Американската циркулярна пила” през 1990 г.

След разпадането на Съветския съюз разработването на нетрадиционните технологии преминава в САЩ и транснационални корпорации. Днес психотронното оръжие е базирано в космоса – в създадената в САЩ спътникова система за свръзка ТЕЛЕДЕЗИС, която включва около 300 спътника. Използват се телевизията и радиото, а при необходимост и масовите комуникации.

В проекта HAARP е заложен предавател, на базата на „лъчите на смъртта” на Тесла, който може да се сравни с колосална микровълнова печка, чието излъчване може да се фокусира във всяка точка на земното кълбо; проектът е задействан през 1998 г.

САЩ построиха мрежата от кули GWEN – за създаване на вълни в земната повърхност в извънредни ситуации; те  могат да транслират вълни с крайно ниска честота, уж за целите на отбраната.

Филаделфийският експеримент в САЩ с участието на Алберт Айнщайн през август 1943 г. успял да направи есминеца „Елдридж” невидим; този проект бил продължение на проектите „Феникс-1” и „Феникс-2”. Така била получена технологията „Стелс”, радиочадърите за управление на времето на основата на „оргонната енергия” на Вилхелм Райх и радарът SAGE за манипулиране на съзнанието.

През 1975 г. психологът Лорънс Цинео и компютърните специалисти Д. Уолд и Д. Хол създали „компютър за четене на мисли”, който бил изпробван в Станфордския изследователски институт.

Смята се, че САЩ използват психотронното оръжие, за да установят световно господство, за потискане на националния суверенитет в неудобни страни и предизвикване на масови безредици и кървави конфликти, за въздействие върху избирателите по времето на избори, за зомбиране на политически дейци и пр. Щатите скрито провокират корупция, наркомания, междурелигиозни сблъсъци, разпад на държавната власт, армията и службите за национална сигурност.

„Леките” победи на американците в Персийския залив, Афганистан и Ирак се обясняват с използването на психотронно оръжие. Очаква се то да бъде използвано и срещу Иран.

Първият опит на Тесла предизвиква в Сибир известния Тунгуски взрив. Опитите с геофизическо оръжие могат да предизвикат огромни екологични бедствия; с него се обяснява огромният брой, невиждани преди това, природни катаклизми и стихийни бедствия.
Активен

bojinkata
Неактивен trustno1
Sr. Member
****
Публикации: 361

« Отговор #8 -: (Петък) 29 Юли 2016, 22:40 »

много филми гледате където изкарват Сащ виновна,за това.Те затова ли имат урагани и торнада със всички женски възможни имена ( на тяхна територия)Huh?Дали са толко тъпи да си разрушават сами държавата/Всяка една държава след студената война а и по-време на нея,говоря за участничките именно те дръпнаха технологически.А колкото до Уилям КОхен ..ми слагаш едно Х и вече не е евреин.Кво да говоря повече??Хагана.
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #9 -: (Петък) 29 Юли 2016, 22:47 »

много филми гледате където изкарват Сащ виновна,за това.Те затова ли имат урагани и торнада със всички женски възможни имена ( на тяхна територия)Huh?Дали са толко тъпи да си разрушават сами държавата/Всяка една държава след студената война а и по-време на нея,говоря за участничките именно те дръпнаха технологически.А колкото до Уилям КОхен ..ми слагаш едно Х и вече не е евреин.Кво да говоря повече??Хагана.

Споко! И руснаците ги тресат разни  бедствия. Май си чел статията по диагонал? Huh?
На управляващите не им дреме нито за държавата, нито за народа! Да ти припомня 9/11 НЙ?!
Активен

bojinkata
Неактивен trustno1
Sr. Member
****
Публикации: 361

« Отговор #10 -: (Неделя) 31 Юли 2016, 22:24 »

много филми гледате където изкарват Сащ виновна,за това.Те затова ли имат урагани и торнада със всички женски възможни имена ( на тяхна територия)Huh?Дали са толко тъпи да си разрушават сами държавата/Всяка една държава след студената война а и по-време на нея,говоря за участничките именно те дръпнаха технологически.А колкото до Уилям КОхен ..ми слагаш едно Х и вече не е евреин.Кво да говоря повече??Хагана.

Споко! И руснаците ги тресат разни  бедствия. Май си чел статията по диагонал? Huh?
На управляващите не им дреме нито за държавата, нито за народа! Да ти припомня 9/11 НЙ?!

Аз съм си спокоен.За руснаците не ми дреме,не че за американците ми дреме,ама ми е тъжно като гледам как хората не виждат.Да,аз чета на кръст,особено инфото от разни блогове,влогове.
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #11 -: (Понеделник) 01 Август 2016, 08:51 »

много филми гледате където изкарват Сащ виновна,за това.Те затова ли имат урагани и торнада със всички женски възможни имена ( на тяхна територия)Huh?Дали са толко тъпи да си разрушават сами държавата/Всяка една държава след студената война а и по-време на нея,говоря за участничките именно те дръпнаха технологически.А колкото до Уилям КОхен ..ми слагаш едно Х и вече не е евреин.Кво да говоря повече??Хагана.

Споко! И руснаците ги тресат разни  бедствия. Май си чел статията по диагонал? Huh?
На управляващите не им дреме нито за държавата, нито за народа! Да ти припомня 9/11 НЙ?!

Аз съм си спокоен.За руснаците не ми дреме,не че за американците ми дреме,ама ми е тъжно като гледам как хората не виждат.Да,аз чета на кръст,особено инфото от разни блогове,влогове.

При четенето на влоговете внимавай! Там е много интересно! Cool
Активен

bojinkata
Неактивен peppone1
Hero Member
*****
Публикации: 531
Пол: Мъж

« Отговор #12 -: (Понеделник) 01 Август 2016, 13:40 »

Само да вметна че тази честота на мониторите, не е поле което се излъчва от тях, а е просто мигането на картината. Всички CRT телевизори които гледахме доскоро, а и още продължаваме, защото новите са боклуци, тяхното изображение мига 50 пъти в секундата, което е неестествено за човешкото зрение и бързо ни уморява. По-късно излезнаха 100Hz телевизори, с който и до днес съм с такъв и гледането е много по-приятно. Излъчваната радиация и магнитни полета от тези телевизори е незначителна и не могат да повлияят върху човека, още по-малко върху органите, дори по едно време спях на сантимаетри от работещи телевизори и после се събуждах добре отпочинал.

Скептичен съм малко и за оръжията за масово поразяване. Тези оръжия излъчват много мощно поле и обикновено са насочени към избрана мишена и действително могат да го убият, но радиацията в периферията бързо се разсейва, така че на околните хора нищо да им няма. Имаше точно такъв случай в предаването на Стамен Стаменов, но не мога да го намеря, с жена която продължително време е била в обсега на такава радиация и цялата се обличаше в алуминиеви дрехи и облепила стените също с алуминиево фолио. А в същото време на кумшиите им нямало нищо.
А иначе психясването и депресирането на хората си го правим самите ние, заравяйки се в битовизмите, със всички онези технологии, които имат за цел да заместят естественото общуване и срещи с хората -онлайн магазини, кредитни карти, банкомати, презастрояването в градовете, отровите от хилядите автомобили, всичко това е достатъчно да съсипе човек. В момента когато излеза извън града или като се кача нависоко, се диша по-леко, въздуха е по-чист, напрежението те напуска моментално и сякаш виждаш как всичката отрова и помия е покрила като пелена целият град.
Затова сме си виновни само ние, всички удобства и лукс, които искахме допреди 25г., сега си плащаме за тях. А политиците какво са ни виновни, те си ядат баницата и въобще не им дреме за народа, а на народа защо му дреме за тях?
Много добре е показано и във филма "Ловци на духове 2". Американците, които са с десетилетия  напред, най-много страдат от психични и всякакви заболявания, серийни убийци, наркодилъри и т.н.
И за висчко това е виновна някаква гигантска машина, ами нали покрай нея ще пострадат и тези които са я запуснали? С една дума, зомбирането съществува, но то е целенасочено само срещу определени индивиди. А и така е в неписаните закони "Никой не може да има пълна власт над всичко".
« Последна редакция: (Понеделник) 01 Август 2016, 14:17 от peppone1 » Активен

Умния човек не казва и половината от това което знае, а глупавия не разбира нищо от това което говори. Lao Tzu.
Професионалистът не е човек който не греши, а този който е направил всички възможни грешки в най-тясната област.
Неактивен trustno1
Sr. Member
****
Публикации: 361

« Отговор #13 -: (Петък) 05 Август 2016, 13:25 »

Само да вметна че тази честота на мониторите, не е поле което се излъчва от тях, а е просто мигането на картината. Всички CRT телевизори които гледахме доскоро, а и още продължаваме, защото новите са боклуци, тяхното изображение мига 50 пъти в секундата, което е неестествено за човешкото зрение и бързо ни уморява. По-късно излезнаха 100Hz телевизори, с който и до днес съм с такъв и гледането е много по-приятно. Излъчваната радиация и магнитни полета от тези телевизори е незначителна и не могат да повлияят върху човека, още по-малко върху органите, дори по едно време спях на сантимаетри от работещи телевизори и после се събуждах добре отпочинал.

Скептичен съм малко и за оръжията за масово поразяване. Тези оръжия излъчват много мощно поле и обикновено са насочени към избрана мишена и действително могат да го убият, но радиацията в периферията бързо се разсейва, така че на околните хора нищо да им няма. Имаше точно такъв случай в предаването на Стамен Стаменов, но не мога да го намеря, с жена която продължително време е била в обсега на такава радиация и цялата се обличаше в алуминиеви дрехи и облепила стените също с алуминиево фолио. А в същото време на кумшиите им нямало нищо.
А иначе психясването и депресирането на хората си го правим самите ние, заравяйки се в битовизмите, със всички онези технологии, които имат за цел да заместят естественото общуване и срещи с хората -онлайн магазини, кредитни карти, банкомати, презастрояването в градовете, отровите от хилядите автомобили, всичко това е достатъчно да съсипе човек. В момента когато излеза извън града или като се кача нависоко, се диша по-леко, въздуха е по-чист, напрежението те напуска моментално и сякаш виждаш как всичката отрова и помия е покрила като пелена целият град.
Затова сме си виновни само ние, всички удобства и лукс, които искахме допреди 25г., сега си плащаме за тях. А политиците какво са ни виновни, те си ядат баницата и въобще не им дреме за народа, а на народа защо му дреме за тях?
Много добре е показано и във филма "Ловци на духове 2". Американците, които са с десетилетия  напред, най-много страдат от психични и всякакви заболявания, серийни убийци, наркодилъри и т.н.
И за висчко това е виновна някаква гигантска машина, ами нали покрай нея ще пострадат и тези които са я запуснали? С една дума, зомбирането съществува, но то е целенасочено само срещу определени индивиди. А и така е в неписаните закони "Никой не може да има пълна власт над всичко".

съгласен съм,
http://zamunda.net/banan?id=323915&hit=1&t=movie


във филма наблягат за нискочестотни постоянни електромагнитни сигнали които изгарят апаратура и причиняват гърчове като при епилепсия и летален изход ако не се действа бързо.Бавен е аз го свалих за 3-4 дена. нямаше сийд


Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални