Страници: [1]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Майндконтрол, дисоцииране на съзнанието, обсебване  (Прочетена 1416 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« -: (Четвъртък) 18 Септември 2014, 20:13 »

Нима няма такава тема в този раздел?

Заставам зад написаното в тази книга с личната си положителна оценка за съдържанието. Чист изказ, много подредена, филтрирана, кристално изложение. Съдържанието е право в десетката, и що се касае до опита, който аз имам в сферата, нямам никакви забележки към изложеното, мисля дори, че страничен наблюдател на темата едва ли може да добави нещо отгоре.

http://www.emhdf.com/Monarch-mind-control.pdf

Заглавието се превежда "Илюминатската формула за създаване на напълно неуловим роб с контролирано съзнание". На английски е. А ТРЯБВА да се появи на български.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #1 -: (Петък) 19 Септември 2014, 10:50 »

Програмистите са убедени, че генетиката е важна, но истинските способности да програмираш някого идват от поколенческите духове, които се натрупват с времето в кръвните родствени линии. Затова Илюминати са били частично скептични, че не-родословна окултна кръвна линия може да бъде успешно програмирана. Те са открили, че това е възможно (особено с тяхните напреднала технологична апаратура), но най-добрите кандидати за програмирането са онези със силни поколенчески духове в тях. Разликата може да се онагледи метафорично между онези хора, които отглеждат състезателни коне за дербита, и онези, които отглеждат коне като хоби. Състезателният кон трябва да е силен по дух. Провинциалните конегледачи, които го правят в свободното си време, не ги е грежа за това качество на конете. Военните могат да произведат колкото си искат пушечно месо със своето просто разбиране на Основното Програмиране (има се предвид рутинното казармено обучение). Те нямат полза от сложните, времеизискващи програмни техники на Монарх програмирането за някакви си военни длъжности и постове. Децата от третия свят са програмирани да стават бейсболни играчи и тн. Но най-високите окултни призвания са давани на родствени индивиди с рядко срещани по мощта си наследствени демонични сили.

В един Множествен ще откриете повтарящи се имена. Например може да намерите 13 Сузита, Сузи I няма да знае за другите. Вътрешните светове на Монарх-жертвата са структурирани по демонични шаблони. В рамките на демоничния свят духът Мория не е съвсем един и същ у всяка жертва, у която е вселен Мория. ... Но разликата е академична, защото всяка жертва с вселен Мория принадлежи към едно и също духовно семейство - духовното семейство Мория. Във всяко намерение и предназначение те са един и същи дух. Програмистите на Илюминати имат дълбоко разбиране за духовете на поколенията (родствените духове), кои са те и как оперират. Десетте заповеди предупреждават, че низостта и злодеянията на един човек ще афектират 3-4 поколения в рода му след него. На определен родствен дух му се насрочва "среща" над определена жертва при раждането. Жертвата ще онаследи родствени духове от биологичните си майка и баща. (наистина програмирането Монарх се онаследява в цялост у детето от майката) Сатана не може да е създател на небето и земята, но може да задоволи желанието си да бъде такъв, като създаде вътрешен свят у жертвата, небе, земя и ад по негов тертип.

Армиите от духове, които са поставени у невръстното дете ще си съдействат с програмиста, и с детето, за да се постигне програмирането. То е както Отца ("Папа", програмистът), Синът (детето) и Духа (нечистия дух, демон) работят заедно. Вътрешното сътворяване на светове у жертвата ще бъде сърцето на Сатана. Регионален, териториален, командващ демон ще обикаля определена област седмично, и по този начин работата по изграждането на вътрешните светове у жертвата ще бъде вършена чрез съдействието на поколенческите духове с регионалния Командир. Проклятията и клетвите дават "легалното" право на Командира да упражнява контрол над жертвата. Върху всяка географска област има наслояване на демони, много подобно на начина, по който програмирането и демоните са наслоени у Монарх-жертвата. Най-важните териториални духове в дадена област са коренните, оригинални духове. В САЩ това са Индианските Духове. Териториалните духове съдействат с идеи относно какво би било ефективно при програмирането на дадена област. Съществуват географски характер при духовното военно дело. Всяка област има своите божества и духове, които управляват долините, домовете и нациите.

Тези определени духове упражняват власт над местните хора. Евангелистът няма да успее в нищо, ако не разбере духовете, които имат власт над онова, от което той иска да освободи хората. Основните териториални духове са първичните, оригиналните. В САЩ това са Индианските Духове. Затова Илюминати проявяват такъв силен интерес към индианците. Оригиналните Княжества (духове) са основата, носещата част, над която всичко друго се наслоява. Това се прави и в Монарх програмирането. Множество Монарх роби имат поставени в системите им индиански шамани и духове (за да служат като носещата част за наслояването на програмирането, троянският кон за демоничното обсебване). Върху оригиналната основа се наслояват новите идеологии. В Русия комунизмът е наслоен върху оригиналните териториални духове. В Китай комунизмът също е наслоен върху пантеона на местните териториални духове. Това е основният фактор, пораждащ различията между Руския и Китайския комунизъм. Травмите и кризите ще създадат Крепости. Често разбирането ни за собствените слепи петна е слабо, защото използваме други хора за мерило, вместо божественото Слово на Отеца. При  Слепите петна и Крепостите може да се наложи външна намеса в живота за преодоляването им.
Активен

Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #2 -: (Петък) 19 Септември 2014, 11:02 »

И това е причината национализмът, патриотизмът... и типичния за дадена нация традиционен пантеон - ОСОБЕНО ПЪРВИЧНИЯ, ПРЕДХРИСТИЯНСКИ ПАНТЕОН НА ВЯРВАНИЯТА (защото е по-близък и по-директен в общуването си с регионалните духове на географската област) - да служат за носещата основа, върху която да се наслои националното програмиране и обсебване.


Патриотизмът, национализмът, традициите на даден народ... старата духовна вяра, и особено старите традиционни обреди... са основата на Регионалната матрица на съзнанието, към която всяко новородено дете е свързано. Особено силно към регионалната Матрица на Съзнанието са свързани потомствените индивиди със стари национални корени. И се надявам, че поне един такъв човек чете това в момента.


Върху тази основа се наслояват демоничните същности, демоничните семейства и обсебванията от всякакво естество. ЧАК КОГАТО Е НАЛИЦЕ ПРИСЪСТВИЕ НА НИЗЪК ДУХ е възможно успешно програмиране по метода на класическия майндконтрол.


Класическият майндконтрол вече се върши от медиите, психотрониката, модата и всички останали познати прийоми на пропагандата. Но всички тези прийоми черпят сила, като въздействие и като ефект, заради сътрудничеството си с низката, демонична обсебваща същност, която ОТВАРЯ духовните порти за достъп до вътрешния свят на жертвата (субекта на програмирането). Без демонично обсебване програмирането е временно и плитко.
И това е причината езотеричните форуми да привличат голям брой националисти.
Това е и причината националистическите и патриотични среди да са именно средите, у които винаги се намира най-голям окултен потенциал за един изследовател на областта.
И това е причината именно от националистическите среди, занимаващи се със старите традиции на даден народ, да бликат най-патологичните случаи на програмиране и обсебване - това са развъдници за психо-патогени.

Активен

Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #3 -: (Петък) 19 Септември 2014, 12:25 »

 Smiley
 форум
Цитат
И това е причината езотеричните форуми да привличат голям брой националисти.
Това е и причината националистическите и патриотични среди да са именно средите, у които винаги се намира най-голям окултен потенциал за един изследовател на областта.
И това е причината именно от националистическите среди, занимаващи се със старите традиции на даден народ, да бликат най-патологичните случаи на програмиране и обсебване - това са развъдници за психо-патогени.
Да ама не.
Отдавна подмятам за троянските коне и как да изчистим авгиевите обори.
Причината е в нарушената енергетика на хората,т.е. енергийното ЕГН.А когато има друг дух в тялото,се получаваат тези последствия,и използването ни.Това не е програмиране а овладяване на човешкото тяло отвътре.Отвън е недосегаемо,оказа се че и отвътре е така,ма трябват знания и енергия,която отвътре умишлено ни впрягат за да я пилеем.Или трябва и да се наглеждаме отвътре,и тогава се засичат,а несъгласието ни ги блокира.Не могат да бягат и организират постановка, и убиват тялото за да се измъкнат.Ма беше,сега и след ненавременната смърт остават в тялото.Мама стабилно вдига вибрациите,и те стават вече непоносими за тях,и са бая нервни.Още повече че във повишени вибрации,не могат да гледат бъдещето,за да ни подготвят поредния ритуал,за да продължат да ни използват.  И така нататъка.Темата е тежка и дълга.Но господ си знае работата,никой не може да ни навреди докато сме с него(тялото).Ние сами си вредим с даването на съгласие и примиряване с действителността. Но ако влагаме енергия в протести и други силови мероприятия си вредим.Протестите срещу кабинета на Орешарски бяха като по учебник,кротко бяха вкарани в енергийната част истини които блокираха кабинета да не ни нахлупи големия шлем,и гледаха като насрани.
 Cool
Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Неактивен user2
Sr. Member
****
Публикации: 296

« Отговор #4 -: (Неделя) 21 Септември 2014, 11:03 »

Цитат на trustno1
Цитат
Mk go razrabotwat I Usa I Rossia koeto mi gowori che sa w nauchno surewnowanie a zashto ne I saiiuznici

           Всички 'сили', които се ползват от МК са в един отбор в Позиция срещу Човека.
По-интересния акцент в поста ти е факта, че ти, бидейки 'свободен човек' не отразяваш тази истина осъзнато.
 Казваш -  " Въпросните твърдения граничат с езотерика, фантазия... "
 От това следва ли, че 'Великите сили' са езотерици и фантазьори, според теб? Защото все пак имаш позицията, че последните са замесени в контрола над съзнанието,  упражняван в/ху човеците. Или трябва да признаеш, че не си осъзнат за методите на контрол, които между другото засягат и теб.
Поради липса на познание човека е 'хващан в чужди капани'.  За да има Само - Съзнание, е нужно Знание, получено/припознато самостоятелно. Постепенно пелената на 'незнанието' пада, чрез опита и извода. И понеже тази пелена засяга тук на Земята и ума и тялото и душевния живот, то и когато пелената (воала на неистината) падне, това се случва и в ума и в тялото и в душевния живот (грубо казано).   Това лично/собствено довежда процеса до Съзнание ( със знание). Контрола засяга всяко от звената така, че връзката между тях да се 'разкъса'  (душевно, мисловно, телесно). Разпокъсано нито опита може да се изведе като познание, нито Пътя на човека може да доведе до друго освен до  смърт, което се цели. Но не смърт на телесното, а смърт на Съзнанието, доколкото то поддържа Цялостта, обединява/организира опита от телесно - духовно - ментално.
За да се случи 'да схванеш' мотива и метода на цялата тази дейност е нужен опит, защото иначе написаното в книгите и да се чете остава там, заедно с доброто намерение да научиш 'езика', на който са написани. А езика на тези книги е езика на хилядолетния Опит, който за теб явно е чужд, следователно и стремежа към осъзнатост е спрян някъде по Пътя ти  (!само за момента!).
Активен

Неактивен trustno1
Sr. Member
****
Публикации: 361

« Отговор #5 -: (Неделя) 21 Септември 2014, 13:48 »

Цитат на trustno1
Цитат
Mk go razrabotwat I Usa I Rossia koeto mi gowori che sa w nauchno surewnowanie a zashto ne I saiiuznici

           Всички 'сили', които се ползват от МК са в един отбор в Позиция срещу Човека.
По-интересния акцент в поста ти е факта, че ти, бидейки 'свободен човек' не отразяваш тази истина осъзнато.
 Казваш -  " Въпросните твърдения граничат с езотерика, фантазия... "
 От това следва ли, че 'Великите сили' са езотерици и фантазьори, според теб? Защото все пак имаш позицията, че последните са замесени в контрола над съзнанието,  упражняван в/ху човеците. Или трябва да признаеш, че не си осъзнат за методите на контрол, които между другото засягат и теб.
Поради липса на познание човека е 'хващан в чужди капани'.  За да има Само - Съзнание, е нужно Знание, получено/припознато самостоятелно. Постепенно пелената на 'незнанието' пада, чрез опита и извода. И понеже тази пелена засяга тук на Земята и ума и тялото и душевния живот, то и когато пелената (воала на неистината) падне, това се случва и в ума и в тялото и в душевния живот (грубо казано).   Това лично/собствено довежда процеса до Съзнание ( със знание). Контрола засяга всяко от звената така, че връзката между тях да се 'разкъса'  (душевно, мисловно, телесно). Разпокъсано нито опита може да се изведе като познание, нито Пътя на човека може да доведе до друго освен до  смърт, което се цели. Но не смърт на телесното, а смърт на Съзнанието, доколкото то поддържа Цялостта, обединява/организира опита от телесно - духовно - ментално.
За да се случи 'да схванеш' мотива и метода на цялата тази дейност е нужен опит, защото иначе написаното в книгите и да се чете остава там, заедно с доброто намерение да научиш 'езика', на който са написани. А езика на тези книги е езика на хилядолетния Опит, който за теб явно е чужд, следователно и стремежа към осъзнатост е спрян някъде по Пътя ти  (!само за момента!).
 Съгласен съм,Ира.Контрол има,но имаме различни гледни точки през призмата на съществуването.Аз лично като прочета подобно твърдение виждам само пълнеж.Дай повече факти ,аз също мога да пиша художествено красиво ,но това не променя нещата и ги размива.Идеята на конспирацията и откриването и ,е да има обоснованост ,теория причинно-следствени връзки.Ти ако знаеш,точно какъв контрол се използва върху теб,то тогава ти не си контролиран/а ?Нали така?При всеки е индивидуално.Аз например телевизия и радио не гледам и слушам от близо 10години.Вестници чета само в работата да убивам време.И то супер избирателно.Не се поддавам на рекламни трикове.Предимно домошар съм,но не от типичните.Не знам как може да ме контролират освен със работата - заплатата) защото думата Работа идва от корена за думата роб.
Не се интересувам от езотерика и окултизъм ,защото те са за контрол над масите.Явен контрол,по - ми е интересен неявния контрол.
Както казах всеки си има виждане.Давам веднага пример
Аз съм тип човек който като разбере примерно "Тони Скот се е самоубил ,ей така без нищо ,да си задам въпроса защо и да открия че е правел филм (последния му проект за филм един от последните е за нарко подводниците на картелите)
разбираш ли ?А не че е депресиран и просто болен от рак или разорен и затова се е самоубил.Търся факти.Нишка.Това означава конспиратор.Аз не съм казал никъде че съм свободен човек , не обичам да ми слагат думи в устата.Къде прочете,че съм казал че съм свободен човек и прочее ?
Активен
Неактивен trustno1
Sr. Member
****
Публикации: 361

« Отговор #6 -: (Неделя) 21 Септември 2014, 14:03 »

Moга да ти кажа че 95% от нещата в интернет и то в американския или европейския се филтрират.Най-трудно се филтрират руските ,защото са по разни мирор или фейк сайтове който ги има по една две седмици,да не говорим,че там ползват Тор и други браузери. ,*въпреки че го забраниха със закон)чудно защо ли ?
И мобилна връзка която е много по-трудна за проследяване от кабелно-оптичния нет.Просто никой няма да ти каже нещо ,което ще те направи свободен.Свободата се извоюва "самостоятелно"
Аз стартирах и тук подобна тема за скритите търсачки и дълбоките уеб страници,но както виждам,народа не се вълнува от това.Дай му само нов цитат и е готов да открие следващата конспирация.
Много трудно тук се намира нещо истинско в интернет,непроверено,нефилтрирано и прочее.Аз лично съм на това мнение.А,относно религиите и другите ,аз съм атеист и съм агностик.Сама прецени доколко свободен съм.
Активен
Неактивен Antistar
Sr. Member
****
Публикации: 425
Пол: Жена
Ние сме очите на небето.

« Отговор #7 -: (Понеделник) 11 Април 2016, 17:20 »

.
« Последна редакция: (Понеделник) 11 Април 2016, 17:36 от Antistar » Активен
Страници: [1]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални