Страници: 1 ... 13 14 [15]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: НЛО  (Прочетена 22643 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #210 -: (Четвъртък) 05 Април 2018, 15:07 »

Это видео облетело весь МИР! Район Дальнего Востока контролирует какая-то инопланетная цивилизация
https://www.youtube.com/watch?v=0UvdaeXU4xI
Активен

bojinkata
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #211 -: (Четвъртък) 05 Април 2018, 16:18 »

Страхотен материал, bojinkata.

Търсех информация за черната пирамида в Аляска. Прави ми впечатление, че и там има очертан триъгълник, някаква зона, както и в случая с настоящото видео. Т.е отбилязани са зони по конкретен метод. Дали, мислех си няма общо и с евентуална сеизмична дейност, в близост до да речем вулканична дейност. Забелязвам, че има връзка с извличане на минерали, не толкова за нещо друго, а за енергийна поддръжка, поне на мен ми изглежда така. Т.е базите да са създадени в близост до възможността за зареждане.

Да, всъщност се коментира това за вулканичната дейност във видеото! Сега го доглеждам.

« Последна редакция: (Четвъртък) 05 Април 2018, 16:30 от Мила » Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #212 -: (Четвъртък) 05 Април 2018, 16:58 »

Много рядко  попадат такива кадри, показващи реална дейност на НЛО върху земната повърхност. В други случаи е наблюдавано източване на вода от езера, докато тук ТЕ придобиват цветни метали по много "оригинален" способ, даже дистанционно.
Кадрите с тунелите също са интересни!
Активен

bojinkata
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #213 -: (Четвъртък) 05 Април 2018, 17:34 »

Много рядко  попадат такива кадри, показващи реална дейност на НЛО върху земната повърхност. В други случаи е наблюдавано източване на вода от езера, докато тук ТЕ придобиват цветни метали по много "оригинален" способ, даже дистанционно.
Кадрите с тунелите също са интересни!

Геомагнитното поле не е еднородно. При това е зависимо от разни фактори. За това попитах и за вулканичната дейност. Това "внасяне" на елементи ми прилича на изравняване на нивата, т.е някаква оптимална взаимо среда, подходяща за полети. Забележи материала, сега гледах свойствата... парамагнични свойства. Не се задействат, ако няма поле, обаче забележи при сблъсъка, този, който показаха, при който са намерили веществото, метала, парчето... това, което ми прави впечатление, значи отчети, установката, вътрешната среда на сферата, летящото тяло е опакована от плазма и отделно вакум, молибдена гори при високи темп., а тогава и проявява съответните магнитни качества... Тялото не е взривено, но запалено и "отведено". Това ми прилича на експеримент за преход във време/пространтво, защото преди да се подпали веществото... "тялото идва от никъде", но после тялото започва да гори. Не ми се описват качествата на веществото. Има ги в нета. Търсен е оптимален момент за да бъде приземено, но явно зависи от геомагнитната среда в конкретния момент.
И още нещо, молибден:
 https://bg.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D0%B4%D0%B5%D0%BD

Молибденът (Molybdenum) е сребристо-бял, много твърд, но е по-мек и ковък от волфрама, открит през 1778 година. Той е с шеста по-големина температура на топене и само волфрамът и танталът от по-често срещаните метали имат по-големи температури на топене от него. Молибденът бавно се разяжда от киселини. Той е много ценен в сплави, тъй като допринася за твърдостта и здравината на калената стомана. Така също качва и температурата на топене на стоманата ако се използва като легираща добавка. През Втората Световна война немското оръдие, наречено „Дебелата Берта“, съдържа молибден, който го правил по-здраво и издръжливо по време на стрелба. Молибденът се окислява при повишени температури.


Т.е тези летателни тела според мен се изготвят на земята... А целта е да се преведат другаде, но безпрепятствено. Те някак си имат нужда от земната среда, за да преминат където и да било.


http://earthpapers.net/shkala-geomagnitnoy-polyarnosti-i-geomagnitnoe-pole-kaynozoya
Шкала геомагнитной полярности и геомагнитное поле кайнозояВАК РФ 25.00.10, Геофизика, геофизические методы поисков полезных ископаемых

Авторефератдиссертации по теме "Шкала геомагнитной полярности и геомагнитное поле кайнозоя"

На правах рукописиГНИБИДЕНКО Зинаида НикитичнаДиссертации о Земле
http://earthpapers.net/shkala-geomagnitnoy-polyarnosti-i-geomagnitnoe-pole-kaynozoya#ixzz5BoXlLAXk
« Последна редакция: (Четвъртък) 05 Април 2018, 18:00 от Мила » Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #214 -: (Четвъртък) 05 Април 2018, 18:02 »

Така е и казано - в или около аномалните зони има "машини", под земята, които създават порталите за преминаване.
Активен

bojinkata
Неактивен Мила
Hero Member
*****
Публикации: 1209

« Отговор #215 -: (Четвъртък) 05 Април 2018, 20:49 »

Така е и казано - в или около аномалните зони има "машини", под земята, които създават порталите за преминаване.

Да, точно при оригиналните земни основни енергийни звена са разположени изкуствените установки. Смешно е. Това означава, че установките за "отлитане на душите", гробниците на фараоните да речем в древен Египет, представляват де факто летателни площадки, перфектни при това!
Само не разбирам, има някакъв момент на възползване на тези летателни тела от преход през северния към южния полюс по директна ос... и не знам дали ако се създадат тези установки,  т.е те са създадени, това не повлиява ли на полето, на общото енергийно земно поле и неговите вътрешни взаимодействия, които при полюсите са подобно вход и изход. Аз разбирам промяната на местоположението в дълъг период, но в случая говоря, че при прехода се губи това понятие, факт е разстройването на самолетите например, прелитащи през тези зони..., говоря за загубата на време например, същото и с корабите. Искам да кажа, че като нищо може да се окажеш някъде съвсем не за където си се запътил, и това някъде изобщо да не е същото нито като време, нито като място... Координатите как ги задават, за да избегнат този "парадокс" на прехода, защото аз се сещам само за един начин, при това рискован, да не кажа невъзможен.

Активен
Неактивен bg2
Hero Member
*****
Публикации: 814

« Отговор #216 -: (Четвъртък) 05 Април 2018, 22:25 »

Мила, във форума на xnet има тема препратка към блог на някой си Nahuatl. Във връзка с това което пишеш за НЛО се сетих, че разглеждайки блога ми направиха впечатление някои рисунки, които човекът е направил.

Ето ги въпросните рисунки:

http://1.bp.blogspot.com/-PgXPo-sz0KA/VcShja9DiQI/AAAAAAAAAPA/8likqib-JHo/s1600/IMG_1279.JPG
НЛО


http://2.bp.blogspot.com/-lrjES75Vi68/VcShkwV6rsI/AAAAAAAAAPI/hwMhsjz_p5M/s1600/IMG_1278.JPG
НЛО


Ето и линк към статията в блога на Nahuatl откъдето са рисунките.

https://nahuatl-adventurer.blogspot.com/2015/10/blog-post_23.html

Просто не се сещам как едно НЛО за което се предполага, че е материален обект може да премине през Земята. Undecided За да се случи, би трябвало да се дематериализира/материализира, да мине през някакъв вид портал, или да се "маскира" по някакъв начин като нематериален обект (за да е възможна квантова телепортация, черееви дупки и от този сорт). Така си мисля. Другото което ме озадачава е маневрите които правят НЛО-тата. Ако се направи аналогия със съвременните изтребители и натоварванията които понасят пилотите, ако вътре в нло-то има живи същества как биха оцелели при тези маневри които правят с летателните си апарати?
Активен

Което е разумно, съществува, и което съществува, е разумно - Георг Хегел
Неактивен The Dark Lord
Full Member
***
Публикации: 132
Пол: Мъж

« Отговор #217 -: (Петък) 06 Април 2018, 09:43 »

Другото което ме озадачава е маневрите които правят НЛО-тата. Ако се направи аналогия със съвременните изтребители и натоварванията които понасят пилотите, ако вътре в нло-то има живи същества как биха оцелели при тези маневри които правят с летателните си апарати?
Измислили са начин да преодолеят натоварването. В много от разказите на отвлечени от нло се споменава, че въпреки високата скорост хората не са усещали нищо.
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7220
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #218 -: (Петък) 06 Април 2018, 10:14 »

За претоварванията вече има обяснение - просто в кораба няма гравитация, значи няма и претоварване. Поне от клиповете, при които НЛО правят страхотни маневри или буквално изчезват, трябва да се получат стотици G-та, които биха разрушили всякакъв материал или същество.
     В нета има също много клипове, където НЛО влизат в гърлото на действащи вулкани. Мисля, че бяха в Южна Америка. Това подкрепя гореказаното от Мила  и Бг2
Активен

bojinkata
Неактивен meander
Hero Member
*****
Публикации: 1798
Пол: Мъж
"Муха влиза само в отворена уста"

« Отговор #219 -: (Петък) 06 Април 2018, 10:28 »

 Grin
Мойто мнение е че НЛО са енергийни и земната енергия ги прави видими или някой който вижда енергиите също може да го прояви.Казал съм че оръжията се правят в енергийното а тука им се правят материални реплики.В енергийното няма претоварвания а други неща са опасните.Проблема на НЛО е ако при осветяването започне процес на материализация тогава падат кат гнили круши.
Моето мнение е че само в слънчевата система има материално проявление.2007 "войната" която тогава приключи беше в енергийното  и ония там "бяха царе" докато не ги минаха 777 седмичките и ги разградиха.
Разликите между енергийното и материалното  се прикриват от някои които имат изгода и затова цари объркването.
А между другото Има и "естесвенни" НЛОта.И разликата е видима.Има една картинка ма не знам как да я кача.Там са нарисувани.Тялото в което сме е естествено НЛО само да го развиете.И на всички техники НЛО им увисва носа.
Тъй че повече е манипулацията отколкото истината.В енергийното бях намерил едно място със такива даже си поджитках с едно ма много ма фиркаха и им го оставих.Нищо особенно не е.Както си правите енергийни пазачи така се прави и НЛО ма ви трябва бая можене и енергия.
 Cool
П.п. А и още нещо.Кат видях по горе чертежите се сетих за още една разлика.Техниките НЛО  не могат да летят навсякъде а само в определени  канали и среда.Тялото кара директно където си иска,сверите и те са така.С технологиите не е така трябват им контролирана среда или такава за която са направени.Могат да преминат през земята но по канал и ако там се тури препъни камъче технологията фаща къра.Даже и на филмите го дават,карат само по канали извън не могат.И то не навсякъде,щото черните дупки ги папат като кокошка червейче.  Wink
 И са очаква скоро да станат видими НЛОтата щото земята може да ги осветява ,но може и да ги материализира или разгради.Тъй че споко не са чак толкова колкото ги описват,даже и земна жена ако втаса и види НЛО горко му.
« Последна редакция: (Петък) 06 Април 2018, 10:59 от meander » Активен

Ако кажеш истината, не ти се налага да лъжеш.
Ако не знаеш какво да правиш, ела на себе си.

     „Ползата от книгата за този, който няма собствен ум,
       е като ползата от огледало за слепия.”
Страници: 1 ... 13 14 [15]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2018 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални