Страници: 1 ... 5 6 [7]   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Рептилиите са вече тук  (Прочетена 17041 пъти)
0 Членове и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7098
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #90 -: (Четвъртък) 19 Ноември 2015, 19:14 »

Те ни управляват от хиляди години видео интервю с Еленко Ангелов
Еленко Ангелов в Преди Обед с Елена Розберг btv
https://www.youtube.com/watch?v=GK76eoThdxo#t=188

http://legna.blog.bg/politika/2015/11/19/te-ni-upravliavat-ot-hiliadi-godini-video-interviu-s-elenko-.1408356
Активен

bojinkata
Неактивен teodordt
Full Member
***
Публикации: 151
Пол: Мъж
"Защото няма от какво (да се страхува)."

« Отговор #91 -: (Вторник) 24 Ноември 2015, 09:31 »

Казват, че рептилите се познават по очите. Мисля, че този ще е интересен:
http://prikachi.com/images.php?images/260/8480260s.jpg
Активен

В нашата история (а и в историите на други страни) от XVIII в. до сега няма нищо по-задушаващо от "братската любов" на една голяма европейско-азиатска страна с имперски амбиции и нейните "освободителни" напъни.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7098
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #92 -: (Петък) 01 Април 2016, 12:19 »

НЕОСПОРИМО ВИДЕО: Невидимата война – Рептили срещу човеци

Mar 16, 2016


Спомняте ли си едни народни приказки от детството за змея горянин, който крадял най-хубавите девойки от селото? Но какво е змеят, ако не някакво влечуго. И защо отмъкват девойки и то най-хубавите – вероятно не за да ги изяждат – и грозните стават за това, а да създават жизнено способни хибриди за трайно заселване на Земята.

Ами необичайната почит на китайците и въобще – азиатците, към драконите?… Дали е само фолклор или мъгляв спомен? Ами бюстовете на рептили, които разкрасяват много от запазените храмове на маите? Или пък пернатият змей Кетцалкоатъл – главен бог на ацтеките?

Звучи налудничаво. Да, но нека признаем колко налудничави идеи се реализираха на практика в живота ни и сега дори не си даваме сметка, че съществуват.

Изявленията на скандалния Дейвид Айк, който отвори очите на света като разказа за методите на италианския доктор Тулио Симночини за лечение на рак със сода бикарбонат, наистина звучат фантасмагорично. Но живеем в епоха, в която е лекомислено с лека ръка да казваме – „това са глупости“.

В началото на 90-те години на Запад излезе книгата „Най-голямата тайна“. Авторът й Дейвид Айк (на снимката) твърди, че на Земята от  много дълго време заедно с хората живее  расата на човеко- рептилите, които имат за цел да превземат планетата и да поробят човечеството. А  последните няколко десетилетия, според Айк, „разумните гущери“ са близо до осъществяването на тази своя цел.

Следват откъси от известното интервю на Айк за списание „Leading Edge“:

„Моите изследвания показват,  че ако се върнете достатъчно назад във времето, вие ще откриете, че има много такива раси, които се преплитат с човечеството. Има една специфична група, която е все още активна във физическия свят. Това е расата на рептилите – онези, които наричаме „Aнунаки“ (от шумерски).

И аз не съм сам в това виждане. Д-р Д. А.  Хорн написа книгата „Извънземния произход на човечеството“ и прави същите изследвания, които аз направих,  въз основа на огромен брой древни и съвременни доказателства, които сочат, че тази връзка с влечугите се простира през хилядолетията до наши дни.

От планините на Кавказ и местата, които ние наричаме Шумер и Вавилон, е излязла тази семейна линия. Станало е кръстосване между човешката раса и тази рептилска група (в края на краищата тя мигрира в Египет, а след това в Рим и Лондон). Хибридите станали полубогове – посредници между боговете и човечеството, крале – змии.

Около 2200 г. пр. Хр.  в Египет се формира нещо, наречено Кралският двор на Дракона. Той има доста голяма сила и днес, 4000 години по-късно, и се намира в Англия, който, по мое мнение, е епицентърът на световния контрол – епицентър на мрежата. Хибридите „влечуго-човек“ по различно време са управлявали в  Близкия и Средния изток, и в крайна сметка стават аристокрацията и кралските семейства на Европа.

Сега има само едно кралско семейство, останалите са били унищожени по време на преврати и революции, или са отстранени от реалната власт по други причини. Най-малко, това  кралско  семейство има различни имена. Уиндзърите са  една от тези линии.

Основната времева точка за експанзията е 1689 г., когато холандецът Уилям Оранжски, който е свързан с всяка от сега живеещите кралски фамилии в Европа, е поставен на трона на Англия.

„Мениджърите на отделенията (на “контролираните  територии“ от двете страни на Атлантическия океан и в други земи) организират работата в техните семейства и във всяка страна в съответствие с програмата: Рокфелер в Америка, Опенхаймер в Южна Африка …

Ако се изследва генеалогията на президентите на Америка,  ще бъдете изумени. Всички президентски избори, като се започне от George Washington през 1789 г., са спечелени от „чистокръвни“ кандидати, а еталон е европейската кралска кръв. От 42 президенти преди Бил Клинтън, 33 са били генетично свързани с двама души – Алфред Велики, крал на Англия, и Шарлеман, монархът, управлявал територията на днешна Франция. 19 от тях са имали семейни връзки с английския крал Едуард III, роднина на принц Чарлз. И същото важи и за всички ключови позиции на власт навсякъде – едно и също  племе!

Да кажем, че Джордж Буш и Барбара Буш излизат от една кръвна линия – линията Пиърс (наричана по-рано Персия), едно от най-аристократичните семейства на Великобритания, процъфтяващо и до днес. Дж.  Буш е роднина на Карл Велики и Алфред Велики, а  също и на Франклин Делано Рузвелт.

Идеята, че всеки може да стане президент – просто не е вярна.

Ако се върнете две поколения назад, според изследването, можем да  видим:

Прескот Буш е бил член на Обществото на Черепа и кръстосаните кости в Йейлския университет и е участвал в различни политически маневри. В следващото поколение ще видите Джордж, който е готвен от раждането му и възпитаван като носител на властта. Той става шеф на ЦРУ, вице и после и  президент. Той е начело на Републиканската партия по време на Уотъргейт. Бил е посланик в ООН и неофициален посланик в Китай. Всички тези позиции са ключови.

Джед Буш пък става губернатор на Флорида.

Според Книгата на Перовете Бърк, дори и по официална генеалогия, Клинтън е генетично свързан с Уиндзор, както и с всеки шотландски монарх, крал Хенри III и Робърт I – крал на Франция. Клинтън идва от семейство Рокфелер преди едно поколение, което е ясно обяснение защо така нареченото “ момче от улицата от Арканзас“ получава стипендия Рода в университета в Оксфорд, която се дава само на представители на елита. В много ранна възраст Клинтън става губернатор на Арканзас, който всички считат за щата на Рокфелерите. След това той става президент на Съединените щати.

През май 1998 г. се запознах с 12 различни хора от различни кръгове (от бизнесмени, работещи в швейцарски банки, до телевизионни служители), който ми казват едно и също нещо: те са виждали хора, които са във  властта, пред тях да  се превръщат  в рептили, и след това отново в хората. Как да се обясни това?

Съществуват някои честотни полета, в които им е много по-трудно да запазят човешката си форма. Мисля, че съзнанието на хората за кратко се превключва към тази енергия от време на време. И тогава хората виждат влечугите.

Във Ванкувър към мен се приближи една бизнес дама. Тя имала връзка с мъж, който  докато  правил секс променил своя образ от  човек във влечуго. Можете ли да си представите шока й? И потокът с тези  истории не спира. Свидетелите на тези  трансформации са много.

В книгата на  К. О’Брайън „Трансформацията на Америка“ се описва случката как Дж.  Буш говори за това, че те са извънземна цивилизация, която превзема  планетата и никой не забелязва това. Той също така е заявил, че те идват от далечния Космос.  O’ Брайън пише, че е виждала много американски политици да се превръщат във влечуги. Сред тях е и Дж. Буш. Тя също така разказва историята на Мигел де ла Мадрид, президент на Мексико през 80-те години. Той й разказал за расата игуани и също се превърнал в такава игуана.

А един млад човек ми се обади в офиса и каза, „Можете ли да обясните защо хора като Буш, Кисинджър и Горбачов се превръщат във влечуги, когато ги гледам по телевизията?“ И си помислих: „Да, аз знам защо.“

Това, което наричаме Нов световен ред, е  план на тези рептили. Те искат да създадат хаос в света като са включили в програмата си и мащабни войни. Т.е. структура на световно правителство, световна централна банка, световна валута, система  за електронно банкиране, липса на пари в брой, хора с  имплантирани чипове и световна армия.

Рептилите (разумните гущери) планират да създадат невероятен хаос, използвайки в целия свят най-мощните техники за манипулиране на съзнанието, които се наричат проблем-реакция-решение.

Вие създавате проблем, получавате отговор от страна на обществеността от типа на  „нещо трябва да се направи“, а  след това предлагате решения, които вие сте искали да приложите. Ако трябва да се наложи глобално решение, трябва да се създаде световен проблем. Забелязвате ли такива признаци?

Въпросът е и в това, че вибрацията на планетата се повишава и за тези, които могат да променят своята форма, им става все по-трудно да задържат човешкият си вид. Тези влечуги са обсебени от идеята и са все по-близо до нея  да реализират свои  институции за контрол и да поставят чипове на хората. Те знаят, че вибрацията на планетата ще достигне такава скорост, при която няма да е възможно да удържат човешката си форма каквото и да се  предприемат.

И тогава най-накрая ще видим, че нашата планета е контролирана от рептили. Те вече няма да могат да се крият. Но докато настъпи това време, те трябва да свършат много работа и най-вече – да формират  световна  армия (това напомня ли ви нещо?) и да промиват мозъците на хората. Човешкият  контрол над живота  на Земята – да се изключи“!

Истината е, че ние сме манипулирани.

Честно казано, към информацията  за рептилите е нормално всеки разумен човек да се отнася с голяма  доза скептицизъм, но за това, че светът се управлява от група свързани лица, има  налице достатъчно доказателства.

Структурата на глобалния контрол – това са пирамиди вътре в други пирамиди. Подобно на куклите-матрьошки – една кукла вътре в друга. Която и организация да разгледате, вие ще видите, че тя е изградена на принципа на пирамидата. Стоящите на по-ниските нива на пирамидата често нямат представа с какво се занимава организацията като цяло.

Те изпълняват своята работа и се връщат обратно вкъщи всеки ден без да знаят как това, което правят, се  свързва с труда на другите и прераства в нещо по-зловещо. Само малка част на върха знае истината.

По този начин малко хора могат да управляват хиляди в организацията за изпълнение на плана, за съществуването на който тези хиляди дори не знаят. Това е глобална схема, с която се контролират милиарди.

И сега пак за рептилите … Трудно е, разбира се, да се повярва във възможността за съществуването на „нечовеци“, но това, което наистина се случва в нашия свят, е  съвсем ненормално и не е напълно ясно, почти като фантастика.

Интервюто на Дейвид Айк  хвърля светлина върху много неща. Но най-важното, в което е успял Айк – накара светът да се замисли. Поддръжниците на неговата гледна точка сериозно се замислят за Новия Световен Ред.

В тази връзка е забавно да се спомене един интересен  „момент.“ Не толкова отдавна по една  руска телевизия бе показан филм за това как след Втората световна война, КГБ търси палачи измежду помощниците на нацистите, „загубили се“ в родината си след отстъплението и победата над врага.

Един от полицаите, който е опожарил не едно село в района на Смоленск, КГБ  залавя чак през 80-те години. Но изведнъж за него започват агресивно да се застъпват Рейгън и Тачър! Как така?

Говорителят обяснява: спасяват свой агент. На снимките на този палач, на лицето му е ясно видима характерната за хората – рептили, според класификацията на Айк, сянка –  абсолютно същата като на снимките, представени в книгата му! Следователно може да се приеме, че предателят не е просто агент, а е свързан със  защитниците си по родствена линия.

Затова не е изненадващо, че много поддръжници на фюрера, включително „висококвалифицирани специалисти“ от Дахау и други лагери на смъртта, благополучно се преместват в чужбина, където си живеят добре и продължават да се занимават с „научна“ дейност. Анклавите на рептилските роднини са надеждна защита.

„Човеко-рептилите“ са се установили в „безопасни“ страни от двете страни на Атлантическия океан (това предполага наличие на международен център/щаб на „чуждите“). Следва да се отбележи, че тези държави са станали икономически развити благодарение на външна намеса.

Рептилите, които практически са превзели планетата според Айк, са виновниците за разрушенията по света и нарастващата пропаст между бедни и богати./Непознато
http://www.zahariada.com/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D1%81%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%BE-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B0/
Активен

bojinkata
Неактивен МИТКО
Restricted
*
Публикации: 1892

« Отговор #93 -: (Петък) 01 Април 2016, 18:36 »

     https://www.youtube.com/watch?v=Kp_PRLvhjC4

    Нещо  и  от  мен.  При  англосаксите  рептилиите    присъстват  в  хералдиката  докато  при  славяните  ги  убиват!
« Последна редакция: (Петък) 01 Април 2016, 18:50 от МИТКО » Активен

Въобръжението  е  по-важно  от  знанието
Неактивен x_name41
Sr. Member
****
Публикации: 497

« Отговор #94 -: (Петък) 01 Април 2016, 19:02 »

за така наречените "змеьове" в българския фолклор, най добро обяснение дава писателят, публицист, музикант и т.н. Валентин Стамов, а също така бих споменал и книгата на Ариана Хава "Инуаки рептилия во мне"
Активен

"музиката удължава живота"
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7098
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #95 -: (Събота) 02 Април 2016, 10:52 »

    https://www.youtube.com/watch?v=Kp_PRLvhjC4

    Нещо  и  от  мен.  При  англосаксите  рептилиите    присъстват  в  хералдиката  докато  при  славяните  ги  убиват!

Да си припомним и приказката  за тримата братя и златната ябълка! Най-малкият брат отрязал и трите глави на ламята!
Активен

bojinkata
Неактивен knowledge
Full Member
***
Публикации: 134
Пол: Мъж

« Отговор #96 -: (Неделя) 03 Април 2016, 15:22 »

Може да е монтаж. Има много такива клипове ,но този е с добра резолюция. Има много адреси, където се анализира поведението им, вклю. показването на езиците си. Доста необичайно, което се набива на очи. Много известни журналисти знаят, какво става.

                  http://www.youtube.com/watch?v=fcVYnzWZdJY
Активен
Неактивен форум
Hero Member
*****
Публикации: 3754

« Отговор #97 -: (Неделя) 03 Април 2016, 19:33 »

Може да е монтаж. Има много такива клипове ,но този е с добра резолюция. Има много адреси, където се анализира поведението им, вклю. показването на езиците си. Доста необичайно, което се набива на очи. Много известни журналисти знаят, какво става.

                  http://www.youtube.com/watch?v=fcVYnzWZdJYХм. Това, между другото, е много добро =) Не че не може да е монтаж, но ако е монтаж, мисля че е най-доброто което съм виждал като видео от Ютуб. Останалия талаш, особено за НЛО, е абсурден фейк. Но това ми хареса.


Но не бива да се проявява лекомислие и тези въпросни личности да се смятат за дегизиращи се същества. Самите личности са си хора - Монарх роби. Просто ОБРАЗЪТ им се играе от дегизиращи се същества за това или онова конкретно интервю.

Затова е толкова голяма кашата. Една Бритни Спиърс например не само, че е Монарх робиня, ами има двойнички (които не са Монарх робини, а са платени). И ОСВЕН, че има двойнички, понякога се имитира от дегизиращи се същества.

Понече една Бритни Спиърс е ОБРАЗ... който само е изграден на базата на една отдавна умряла личност на един истински човек, който отдавна не съществува, наречен Бритни Спиърс.

И образът Бритни Спиърс понастоящем се играе от много актьори - и платени двойничи, и дегизиращи се същества. Както и от оригиналната Монарх робиня, когато е в кондиция.И е така с всички Образи.П.П.
Казвам "дегизиращи се същества", понеже те са предимно това, тоест такива са ни доказателствата. Дали са рептили или не - имаме доказателства за частни такива случаи.

Например, не само рептилоидни същества могат да се дегизират като хамелеона например. Всички октоподи го правят. Така че дегизиращи се извънземни могат да бъдат не само гръбначни рептилоидни, но и безгръбначни октопоидни раси.

Има и инсектоиди, които се дегизират, но техните дегизировки са по-различни. Поне в природата не знам да има примери за инсектоидни същества, които да го правят както го прави хамелеона или октопода. При тях това е някак си фиксирано, а не волево.
Активен

Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7098
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #98 -: (Вторник) 19 Април 2016, 12:08 »

http://legna.blog.bg/novini/2016/04/19/putin-svetyt-se-upravliava-ot-reptili.1445757

Путин: “Светът се управлява от Рептилии“

http://bultimes.com/putin-svetat-se-upravlyava-ot-reptilii/
Публикувано на 16.04.2016  в Конспирации

Путин дал да се разбере, че светът се управлява от Рептилии

 
Руският президент е заявил, че той не е един от „тях“, но те се страхуват от него и се опитват да го привлекат в своя „древен вавилонски култ“, пишеyournewswire.com.

Шокиращата информация като ударна  вълна се е разпространила из Кремъл, след извънредното заседание, свикано от Владимир Путин. Според източниците, руският президент е заявил, че „95% от принадлежащите към световната управляващата класа дори не са хора“, а „студенокръвни хибриди“, които са „древни членове на култ.“

В изказването си на форума при затворени врати за членове на висшите етажи на властта и  персонала в  Санкт Петербург, Путин е отговорила на въпроси за теча на документи Panama Papers, като е посочил кой стои зад сюжета: правителството на САЩ, неговите шпионски  агенции, и  OCCRP  на Джордж Сорос.

Путин ударил с юмрук по масата и извикал: „Джордж Сорос, ти хитър драконе, това е война“,  твърдят източници, близки до президента. След това Путин е обещал да засили санкциите срещу „Отворено общество“ Джордж Сорос.
В отговор на въпрос на главния помощник какво има предвид под „дракон“, Путин поел дълбоко дъх и казал на присъстващите да  съсредоточат, преди да обясни, че всичко се случва не така, както изглежда по отношение на това, как се  управлява света.

Противопоставяйки се слабите опити на своите  помощници, които искали да спрат  президента да не  продължи да развива темата, Путин заявил, че доказателствата на думите му са навсякъде. И че той лично дълбоко познава делата им. Путин е заявил, че той не е един от тях, но те се страхуват от него и се опитват  да го вкарат в  своя „древен вавилонски култ.“

„Доказателствата, древни и съвременни, са много впечатляващи,“ – е казал той.

Путин е подчертал, че човечеството е манипулирано, за да бъде направено безсъзнателно чрез използването на програми в медиите и политиката, като идеален пример за това е изтичането на документи Panama Papers.

Класaтa, която управлява света има  тираничен контрол над нашата храна, вода и въздух, и те  активно отнемат разсъдъка на  масите. / НЕПОЗНАТО
Активен

bojinkata
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7098
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #99 -: (Вторник) 21 Юни 2016, 13:38 »

http://budha2.blog.bg/drugi/2014/12/06/matriarhat-kosherno-syznanie-analiz-na-2-ri-sezon-na-seriala.1320260

Матриархат/Кошерно съзнание/Анализ на 2-ри сезон на сериала „V“

автор: budha2
Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Визуално приличат много на колоните на входа на Морската градина във Варна (обърнете внимание, визуална аналогия с нещо познато за тези, които могат да видят връзката, че във Варна има DJED!)                      Един от основните подаръци на Империята Орион в сериала е т. нар. „синя енергия“. Тя се генерира от две колони, които активирани – освобождават „чиста енергия,от газ напр.“.                                            Раждането на новата енергия, което ще доведе до „новия свят“, който ще промени представата ни за нас самите, се случва между двете колони, които играят ролята на своеобразен stargate на съзнанието

Както виждате двете колони са репрезентация на до болка познатата ни тема за Яхин и Воаз, които по всяка вероятност също са пряка част от окултния извънземен пантеон, защото масонството е изцяло отражение на тези модели                                                                                                               Без да има пряка връзка с казаното, когато гледам тези колони и мисля за извънземните Империи, се сещам за нещо друго за което Морнинг Скай говори, а именно за един от най-загадъчните символи на Древен Египет, който се нарича „TET“ или „DJED“, на който казват още и „гръбнака на Озирис“. Макар да е широко разпространен из религиозната традиция на египтяните и до днес не е ясно какво точно представлява DJED и няма нито една сериозна теория, която да се опита да даде обяснение надхвърлящо идеята за „религиозен символ“.                                                           Повече от очевидно, че тези стълбове са някаква форма на извънземна технология (още повече че и на двете снимки отляво виждаме гиганти в сравнение с обикновените на ръст хора). Морнинг Скай казва, че това са кули, които са част от инсталацията поддържаща електронното одеяло на планетата. Тези кули се поставяли на стратегически места из цялата планета така, че да направят планетата недостъпна откъм външни електромагнитни трансмисии. Едва ли имат само една единствена функция и едва ли някога ще разберем за какво точно е ставало дума.                    Това, което е там не са пчелите .. по принцип ако започнем от conspiracytheory), а след това има хора-молци, въпреки че по някаква причина те са посочени като влечугоподобни .. те са над трона на папата "лети" Статуя "Resurrection", разположен в VI зала Paul във Ватикана. Скулптурна композиция, наречена "Възкресението", Перикъл Fazzini създадена през 1977 година. Както автора обяснява, статуята символизира възкресението на Христос от светкавицата на ядрен взрив. Съставът е изработен от бронз. Е с височина 66 фута и 23 фута Това са жестовете и изпълнението на програмирането чрез медиите.                                                                                                                              Анализ на 2-ри сезон на сериала „V“                                                                                                                      Една от интересните сцени още в първия сезон, бе голямото падащо разпятие, което се счупва на земята от земетресенията предизвикани от пристигащите кораби-майки (снимка можете да видите в „Документите Тера“). Символизмът на това е, че всички досегашни „богове“ падат и се появяват „истинските богове“, които са в основата на всички (и имам предвид ВСИЧКИ) религии на Земята. Между другото кръста пада точно върху инвалида в количката, което също носи своето значение като репрезентация на това какво е нивото на човешкото разбиране за нещата и къде се намира (като символично пространство – в църквата). Това ви казват образно – инвалидите са в „дома божий“ – собствената им вяра ги ограничава и убива (падащия кръст върху човека). И въпреки това след минута всички хора са отново в църквата – всеки, който търси външно спасение се обръща към религията с надежда за отговор на случващото се. Забележете, че свещеника се опасява от това да изгуби вярващите си. В същото време той е единствения, който се съмнява в искреността на извънземните и е първия, който ги разконспирира – демек – „истината е в религията“. Точно по този начин тези продукции си играят с вашето подсъзнание – пускат огромно количество объркваща и противоречаща си информация в рамките на няколко минути, която вие дори не забелязвате на съзнателно ниво, но на подсъзнателно се трупат регистри със символи и тълкувания. Когато една реална ситуация вземе връх, тези неща излизат на повърхността и предизвикват у масите блокаж – невъзможност за адекватна реакция. Това прави хората по-лесно контролируеми.
Ана също така никога не дава истинските имена на расата си, те са просто „посетителите“ („the Visitors“). Разбира се, заслепеното човечество не си задава никакви въпроси на фона на благата, които им се предлагат. Тълпи от хора боготворящи рептилиите са запълнили улиците с плакати с дъга (символа на ню ейдж движенията) с надпис: „Надежда за човечеството“. И точно на фона на този плакат минава отново свещеника (който гледа към небето – към „господ“ или към извънземните?) – пак бинарно тълкувание, чиято функция, обясних по-горе. Объркващото послание е: „Кой е надеждата?“, като и двата отговора предлагат единствено
...................................................................................
Активен

bojinkata
Неактивен umbra
Sr. Member
****
Публикации: 440

« Отговор #100 -: (Четвъртък) 08 Декември 2016, 15:29 »

Лейди Гааа, гааа ...чак сега се усетила ...май Grin.
Лейди Гага: Принц Чарлз „не е човек“, а рептил
http://30dumi.eu/archives/85184
Активен
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7098
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #101 -: (Събота) 15 Април 2017, 09:13 »

Конспирацията на генерал-полковник Скрябин: Всичко е готово за извънземна колонизация

Автор: harisons
Може би, ще кажете, че това е поредната конспиративна теория от изкукал руски генерал? Да? Опитайте се да я прочетете – зад всяка „фалшива новина“ винаги се крие и някаква истина. Колкото и зловеща да е…. Това шокиращо изявление е направено от руския генерал-полковник от ВВС Александър Семьонович Скрябин в интервю за чешкия вестник Lidové Noviny на 26-ти юли, 2016. На 28 юли това интервю е напълно премахнато от сайта на вестника, а всички други сайтове, които също са публикували това интервю, го премахват. Но е имало и хора, които не повярвали на очите си, когато видели това заглавие и са снимали страница. И явно има защо. Наскоро се появи инсайдерска информация, че вестникът е имал време дори да отпечата пълен тираж с това интервю, който е унищожен след това изцяло. Цялата тази ситуация води до ужасната мисъл, че Скрябин е казал истината … Оказва се, че нещо подобно се случило през 2004 г., когато редакторът пуска статия, озаглавена „Русия: книги зад решетките“ (Knihy za mrizemi), в която се казва, че взривовете в жилища в Русия през септември 1999 г. са организирани от ФСБ. Тогава се намесва руското посолство в Чешката република, като публикува отворено писмо до редактора на вестник „Lidové Noviny“ В. Вачков. Сега, очевидно, на Вачков му е повлияно тихо. Част от интервюто със Скрябин: извънземните, нападения на планетата, колонизацията на хората, излизаме от киното и тръгваме по пътя си. Но не случайно ви показват това. Сега мога само да кажа колко отвратително бе да ги гледам. През всичките тези години съм се чувствал като роб на своята планета, а те тук са собствениците. Президентите на всички страни изпълняват техните поръчки. А най-важното е, че те изпълняват споразумение. Те отдавна са ви превърнали в суровина за извънземните, в материал. Тези, които остават да живеят, за тях са само работна сила. – И кога започна всичко това? – Още в съветските времена, когато към Генералния щаб действаше свръхсекретната войскова част под номер 10003, занимаваща се с психовойни. Тя се *урираше от премиера на СССР Валентин Павлов, и се ръководеше от генерал-лейтенант Алексей Савин. Това бяха военни екстрасензи. Какви само задачи изпълняваше тази част! През юни 1991 г. дойде заповед от началството да летим до Узбекистан .. да приемем извънземните. И такива заповеди получавахме много години от 70-те. Понякога тези истории бяха публикувани в медиите. Хората се смееха, а ние бяхме в депресия … За Държавата е обидно. слуги на извънземните, които се хранят предимно с едър рогат добитък и хора, понякога – само с енергия на смъртта, тоест – с душите на жертвите. – Защо Узбекистан и тези краища? Аз също наскоро четох, че там винаги е имало и все още има повишена активност на НЛО, хората често се сблъскват с извънземни. – Има много злато и уран. Те го взимат за себе си. В действителност в света няма злато. Няма никакви трезори за съхранение. Всичкото злато се дава на извънземните. Аз не знам защо. Помните ли скандала с американското фалшиво злато, който направи Китай? И всичко това защото злато в световните резерви на практика няма. Дори и в банките, когато го купите, не ви се дава, то е само виртуално, тоест – пари вместо него. – Какво да очакваме в близко бъдеще? Вие казвате, че ще скоро ще дойде краят. – Тяхната цел е колонизацията на планетата. Правителствата са перфектно подготвени за всичко това. Русия нямаше време, а сега догонва. Ние никога не сме създавали толкова много закони, с такава скорост. И вижте, те са предимно наказателни и контролиращи. Нашите хора не разбират и не виждат това, което ме кара да се чувствам още по-зле. А с телевизията и специални предавания мозъкът на народа е така обработен, че дори и ако сега се покажат извънземните и започнат да танцуват на площада, много малко хора ще се впечатлят. На първо място, след много години обработка и внушения, те ще бъдат най-главните тук, и като второ, хората са с емоционално изтощена психика, за да се шокират и да се противопоставят. На тези технологии са обучени всички президенти, а военните ги реализират в живота. Тези избор са наистина последни. Повече няма да има избори. Въпреки, че това е само пародия на избори. Дори Ванга предсказва, че от 2017 г. започва друго време за цялата планета … състояние да се доверяват, да общуват с тях и да им се покланят с уважение. А сега всичко отхвърляме, не вярваме в нищо. Това точно искаха и постигнаха неканените извънземни. Засега всичко върви по техния план … http://nepoznato.energetika-bg.com/2017/04/konspiratsiyata-na-general-polkovnik-skryabin-vsichko-e-gotovo-za-izvanzemna-kolonizatsiya/
Активен

bojinkata
Неактивен HomerCat
Hero Member
*****
Публикации: 1067
Пол: Мъж

« Отговор #102 -: (Събота) 15 Април 2017, 10:20 »

"Засега всичко върви по техния план … "

Планът на рептилите,доколкото разбирам.А Империята(която е различна структура според някои колеги тук) ще се появи в ролята на кавалерията ли?Кога,да му се не види?Боя се,че няма да дочакам да видя извънземни,в смисъл,че съм нетърпелив,а те действат бавно.Освен това не знам дали наистина съществуват.Представете си,че извънземните истории са със земен произход,част от глобална,но съвсем земна конспирация.Примерно след време ще ни покажат по телевизията кадри на някакви сблъсъци,после ще се окаже,че доблестната американска армия ги е отблъснала,но те имат останали агенти тук и затова за наше добро ще трябва да се затегне глобалната полицейщина.
Активен

Сънят на Разума ражда борба с Егото.
Неактивен bojinkata
Hero Member
*****
Публикации: 7098
Пол: Мъж
мислите определят съдбата ти

« Отговор #103 -: (Неделя) 18 Февруари 2018, 15:18 »

Eто най-характерните статуи на рептилии, нападнали хора в парка "Густав Вайганд" в Осло:
https://www.google.bg/search?q=Vigeland+park&tbm=isch&tbs=rimg:CdzmbeYSpqmpIjiQWWGaeVJm0D5a5SyyVKBE4MoqnTFGGQ0i8tYxrU8xorY3emav8pu9SJOliQcP2x151L1JLgidASoSCZBZYZp5UmbQEebA8iasGSRuKhIJPlrlLLJUoEQRNRPqXrCWC5wqEgngyiqdMUYZDREUXpM2MGQHLyoSCSLy1jGtTzGiEdpVJGadxFONKhIJtjd6Zq_1ym70RWc8xV5pUpIIqEglIk6WJBw_1bHRE7ymlIImGbySoSCXnUvUkuCJ0BEQmUoRUDuVh0&tbo=u&sa=X&ved=0ahUKEwiTwOuRxa_ZAhWRY1AKHZJiBl8Q9C8IHQ&biw=1338&bih=690&dpr=1.25#imgrc=kFlhmnlSZtDvQM:

Идеята за създаването на самия парк е интересно мероприятие??!!!
Активен

bojinkata
Страници: 1 ... 5 6 [7]   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  


Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2011, Simple Machines  Theme KurtLarVaDisi
© Copyright 2012 - 2017 XCOMBG.NET

конспирация манипулации езотерика окултизъм НЛО извънземни духове сънища окултен конспиративен видения духове нематериален паранормални